.

.

Японски Аниме Етикети Lycoris Откат, Популярни Класически Аниме Етикети 50 бр., Водоустойчив Винил за Бронята на Автомобила, Компютърен Албум, Китара, Багаж, Скейтборд, ?

Японски Аниме Етикети Lycoris Откат, Популярни Класически Аниме Етикети 50 бр., Водоустойчив Винил за Бронята на Автомобила, Компютърен

BGN 2.00
Продукти

【50 опаковки аниме-стикери】Съдържа : разнообразни анимации, всеки стил не се повтаряСъдържа висококачествени етикети : етикети са изработени от водоустойчив PVC материал, слънцезащитни и водоустойчив, всички етикети на 100% абсолютно нови.Уникален персонализиран модел е много подходящ за фенове!. 【Лесна употреба】 Размер 5-8 см /2-3,6 инча. Вземете си етикети, почистете повърхността, извадете хартията, не се колебайте да персонализирате своите неща, придавайте блясък на вашата индивидуалност!МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ : Тези аниме-етикети не са приложими към грубите и неравни повърхности. 【Висококачествени материали】 Всички наши етикети са произведени от висококачествен винил PVC.Той е водоустойчив и е защитена от слънцето.Този стикер може да се приложи към лаптоп, чемодану, скейтборду, хладилника, платяному на шкафа, на стената, на китара, на колата, мотоциклу, велосипед и т. 【ПОДАРЪК-ИЗНЕНАДА】 Нашият асортимент от стикери с графити - това е вашият правилен избор при избора на подарък за приятелите си, децата си.Аз съм сигурен, че те ще бъдат много щастливи и развълнувани, когато получите този подарък.Идеален като аниме-стикери за партита, подаръци за партита, диаграми награди, мотивационни стикери. 【Гаранция за удовлетворение】Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. 【50 опаковки аниме-стикери】Съдържа : разнообразни анимации, всеки стил не се повтаря.Съдържа висококачествени етикети : етикети са изработени от водоустойчив PVC материал, слънцезащитни и водоустойчив, всички етикети на 100% абсолютно нови.Уникален персонализиран модел е много подходящ за фенове!. 【Лесна употреба】 Размер 5-8 см /2-3,6 инча. Вземете си етикети, почистете повърхността, извадете хартията, не се колебайте да персонализирате своите неща, придавайте блясък на вашата индивидуалност!МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ : Тези аниме-етикети не са приложими към грубите и неравни повърхности. 【Висококачествени материали】 Всички наши етикети са произведени от висококачествен винил PVC.Той е водоустойчив и е защитена от слънцето.Този стикер може да се приложи към лаптоп, чемодану, скейтборду, хладилника, платяному на шкафа, на стената, на китара, на колата, мотоциклу, велосипед и т.

R

Продукти в категория