.

.

Комплекти за Диамант живопис Akche - на Плажа на Хавай, Кокосови Палми и Залеза на слънцето, Diamond Изкуство за възрастни и Деца за начинаещи, Занаяти за възрастни, 5D Диам?

Комплекти за Диамант живопис Akche - на Плажа на Хавай, Кокосови Палми и Залеза на слънцето, Diamond Изкуство за възрастни и Деца

BGN 6.33
Продукти

【Забавна картина с диаманти, със собствените си ръце】 Вие просто следвате инструкциите по номерацията на платно и приклеиваете кристали директно, за да завърши картинатаПърво поставете комплект за рисуване с диаманти, със същите диаманти в тава, след това леко лепило за вмъкване на "писалка" заведете до квадратната клею, оставете малко лепило върху дръжката, най-накрая, вземете диамант и го поставете върху съответния номер на платно. 【Добавете забавление в живота】 Изкуството за рисуване с диаманти, просто и разбираемо, че може да се развие потенциала на способностите на децата и подобряване на тяхното разбиране на цветове и естетика, рисуване с диаманти и ще ви позволи да се насладите на процеса на създаване на собствени произведения на изкуството, заедно със семейството си.Диамантена живопис също е перфектен за подарък на децата си, семейството, приятели и колеги, подаръци за рожден ден и различните празници като подаръци. 【Комплекти за диамант живопис】 включват 1 * платно с HD печат 12x12 инча, 1 * дръжка, 1 * съвет сверлильного пера, 1 * чиния, достатъчно кръгли диаманти. Забележка : Рамка в комплект не е включена.Не се притеснявай за липсата на диаманти.Нашата картина с диаманти, в която 30% повече диаманти, отколкото в други магазини. 【Висококачествени материали】Платно е отпечатан с маслени бои на платно с висока резолюция, водоустойчиви, с висок вискозитет, нетоксичен и без мирис.В комплект за диамант бои се използват най-висококачествени материали от чисти натурални смоли.Той е лесен за структурата, умерена яркост, наситен цвят, нетоксичен и безвкусен. 【Следпродажбено обслужване】Ако вашите опаковки за диамант живопис липсват диаманти или някакви други проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, ние ще се погрижим за това, да разреши всички ваши проблеми в рамките на 24 часа.Ако от вас комплект за диамант живопис липсват скъпоценни камъни, моля, не се колебайте да се свържете с нас за връщане или обмена.Ние ще ви помогнем по всяко време. 【Забавна картина с диаманти, със собствените си ръце】 Вие просто следвате инструкциите по номерацията на платно и приклеиваете кристали директно, за да завърши картината.Първо поставете комплект за рисуване с диаманти, със същите диаманти в тава, след това леко лепило за вмъкване на "писалка" заведете до квадратната клею, оставете малко лепило върху дръжката, най-накрая, вземете диамант и го поставете върху съответния номер на платно. 【Добавете забавление в живота】 Изкуството за рисуване с диаманти, просто и разбираемо, че може да се развие потенциала на способностите на децата и подобряване на тяхното разбиране на цветове и естетика, рисуване с диаманти и ще ви позволи да се насладите на процеса на създаване на собствени произведения на изкуството, заедно със семейството си.

R

Продукти в категория