.

.

60V 1200W Высокомощный Бесщеточный Двигател за Постоянен Ток С Диференциална Скорост, Магнитен Бесщеточный Electric за три колела под Наем, Электромобиля, Велосипед, Мото?

60V 1200W Высокомощный Бесщеточный Двигател за Постоянен Ток С Диференциална Скорост, Магнитен Бесщеточный Electric за три колела под

BGN 2.33
Продукти

1 Висококачествени материали, издръжливост, прецизна работа, ефективна работа, висок клас материал.Ниско ниво на шум, висока мощност, малък по размер, голям капацитет и бързо отвеждане на топлината. Комплект електрически бесщеточного на двигателя за постоянен ток е изработен корпус от алуминиева сплав, който е термостойким, морозостойким, лесно е деформиран и гарантира, че той няма да е лесно ръждясва. Бесщеточный двигател притежава предимствата на висока ефективност, икономия на енергия, ниско ниво на шума, дълъг живот и стабилна работа, която надхвърля мотор с четка. Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще ви дадем задоволителен отговор в рамките на 24 часа. Висококачествени материали, издръжливост, прецизна работа, ефективна работа, висок клас материал.Ниско ниво на шум, висока мощност, малък по размер, голям капацитет и бързо отвеждане на топлината. Комплект електрически бесщеточного на двигателя за постоянен ток е изработен корпус от алуминиева сплав, който е термостойким, морозостойким, лесно е деформиран и гарантира, че той няма да е лесно ръждясва. Бесщеточный двигател притежава предимствата на висока ефективност, икономия на енергия, ниско ниво на шума, дълъг живот и стабилна работа, която надхвърля мотор с четка. Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще ви дадем задоволителен отговор в рамките на 24 часа.Заглавие : Бесщеточный различното двигател за постоянен ток с Изходна мощност : 1200 W Номинално напрежение : от 60 До Максимална скорост : 3800 об/мин Скорост на въртене : 4 N. Ток : 23 комплектът включва : 1 двигател.

R

Продукти в категория