.

.

Горелка за Алкохолна печки plplaaoo, Преносима Горелка за Фондю от Неръждаема Стомана със Защитно покритие за защита на дръжки От Изгаряния, Печка за Фондю на Гориво с ?

Горелка за Алкохолна печки plplaaoo, Преносима Горелка за Фондю от Неръждаема Стомана със Защитно покритие за защита на дръжки

BGN 0.33
Продукти

♥【Високо качество】 Тази спиртоварка е изработена от изключително неръждаема стомана, която е здрава и трайна употребаМини алкохолни горелка-малко тегло.Просто сложи го на печката.Регулируема огнева мощ, лесно переносимая. ♥【Безопасна капачка】 След употреба просто нежно покрийте с горелката капак от неръждаема стомана, пламъкът угасне незабавно, но корпус след охлаждане могат да се извадят за почистване.Тази алкохолът записващо устройство е идеално за приготвяне на фондю.Може да се използва с "горене на алкохол" или гелевым спирт. ♥【Дръжка за защита от изгаряния на】 Удобна дръжка, ергономична дръжка алкохолна горелки кръгла и удобен, лесен за употреба и спокойствие.Тази горелка с дръжка с дължина 155 мм / 6,10 инча (около), както дръжка предпазва от изгаряне, така че да се получи алкохол горелката или да го движите по-удобно и плавнее. ♥【Лесна за разглобяване】 Всички детайли лесно запознат и почистени и монтаж също е лесен.Сглобяването може да се извърши без никакви инструменти.Околните дупки за горене на горелката увеличават циркулацията на въздуха и повишаване на ефективността на горене. ♥【Широко приложение】 Алкохолът горелката Подходящ за партита и излети, малка, с висока огнева мощ, подходяща за приготвяне на топли ястия, ястия в сухи саксии, бюфети и т., Подходящ за къмпинг, туризъм, планински походи, пикник и други дейности на открито. ♥【Високо качество】 Тази спиртоварка е изработена от изключително неръждаема стомана, която е здрава и трайна употреба.Мини алкохолни горелка-малко тегло.Просто сложи го на печката.Регулируема огнева мощ, лесно переносимая. ♥【Безопасна капачка】 След употреба просто нежно покрийте с горелката капак от неръждаема стомана, пламъкът угасне незабавно, но корпус след охлаждане могат да се извадят за почистване.Тази алкохолът записващо устройство е идеално за приготвяне на фондю.Може да се използва с "горене на алкохол" или гелевым спирт. ♥【Дръжка за защита от изгаряния на】 Удобна дръжка, ергономична дръжка алкохолна горелки кръгла и удобен, лесен за употреба и спокойствие.Тази горелка с дръжка с дължина 155 мм / 6,10 инча (около), както дръжка предпазва от изгаряне, така че да се получи алкохол горелката или да го движите по-удобно и плавнее.

R

Продукти в категория