.

.

ABOOFAN 12 бр., Набор на Каботажните с Трилистником, Влакчета в Деня на Св. Патрик, Сладка Детелина, Листа от Детелина, Зелен Тенис на Предпазна Подложка за Напитки, Украс?

ABOOFAN 12 бр., Набор на Каботажните с Трилистником, Влакчета в Деня на Св. Патрик, Сладка Детелина, Листа от Детелина, Зелен Тенис на Предпазна

BGN 3.33
Продукти

Набор на каботажните с трилистником - Дополните декор на масата в деня на Св Патрик или направете миризлив селски украса през цялата година с помощта на тези прекрасни каботажните за чаши в селски стил.Опаковка с 12 бр. щанд под формата на централи може да се превърне в идеален подарък. Дизайн на Деня на Св. Патрик - Тези страхотни поставки за напитки за деня на Свети Патрик е отлично място за вашите атрактивни аксесоари за дома, както за декорация на дома в селски стил, така и за декорация на дома в стил Св.Стойка за маса в селски стил - този прост елегантен комплект каботажните е подходящ почти за всеки интериор в дома или офиса.Той също така е подходящ за всички стаканам за пиене, бирена кружкам, чайным или кофейным чаши, стаканам и фляжкам.Най-добрият подарък - поставка с трилистником подходящ за вашите приятели, колеги или някой друг.Това е подарък, подходящ за всички видове празнични партита, с дизайн, всеки модел е изискан и сладък.Може да се използва не само като подарък, но също и като украса за декориране на вашата кухня, всекидневна, спалня или офис.Материал премиум клас- Влакчета green изработени от висококачествени платове, чисти и спретнати, не са токсични и не са без мирис, трайни и не изискват специални грижи. Комплект каботажните с трилистником на Деня на Св. Патрик, влакчета, с красиви листа от детелина в формата на централи, Зелена подложка за защита на работния плот за напитки, украса на Св. Патрик Характеристики - Цвят : зелен.- Материал : Плат.- Размер : Около 10.Опаковката включва 12 каботажните с трилистником.

R

Продукти в категория