.

.

Стенно изкуство върху платно в рамка, Това, което говориш, си Остава Тук, Позитивна цитат за психично здраве, Украса за кабинет социален работник, Терапевт-консулта?

Стенно изкуство върху платно в рамка, Това, което говориш, си Остава Тук, Позитивна цитат за психично здраве, Украса за кабинет социален работник,

BGN 8.93
Продукти

【Брой】 : Всяка опаковка съдържа един платно 【Размер 】 : Ширината е 12 см, а височината - 15 инча.Този размер е подходящ за вашата всекидневна, спалня, хол и трапезария.Лесно можете да го закачите с помощта на един пирон, използвайки специална закачалка за дрехи на гърба. 【Материал】 : Висококачествен платно и здрава дървена дограма.Той е дебел, и му е трудно да се прекъсне.Професионален печат, без избледняване, ви дава възможност да запазите ярък цвят на продукта в продължение на дълго време. 【Дизайн】 : Модерен стил с вдъхновяващи думи, които могат да накарат хората да се чувстват силни и уверени в класната стая или консултативния кабинет.Това е чудесен подарък за психолози, терапевти и консултанти. 【Брой】 : Всяка опаковка съдържа един платно. 【Размер 】 : Ширината е 12 см, а височината - 15 инча.Този размер е подходящ за вашата всекидневна, спалня, хол и трапезария.Лесно можете да го закачите с помощта на един пирон, използвайки специална закачалка за дрехи на гърба. 【Материал】 : Висококачествен платно и здрава дървена дограма.Той е дебел, и му е трудно да се прекъсне.Професионален печат, без избледняване, ви дава възможност да запазите ярък цвят на продукта в продължение на дълго време. 【Дизайн】 : Модерен стил с вдъхновяващи думи, които могат да накарат хората да се чувстват силни и уверени в класната стая или консултативния кабинет.Това е чудесен подарък за психолози, терапевти и консултанти. 【Брой】 : Всяка опаковка съдържа един платно. 【Размер 】 : Ширината е 12 см, а височината - 15 инча.Лесно можете да го закачите с помощта на един пирон, използвайки специална закачалка за дрехи на гърба 【Материал】 : Висококачествен платно и здрава дървена дограма. 【Дизайн】 : Модерен стил с вдъхновяващи думи, които могат да накарат хората да се чувстват силни и уверени в класната стая или консултативния кабинет.Това е чудесен подарък за психолози, терапевти и консултанти.

R

Продукти в категория