.

.

5 бр. Чорапи за ампутированных крайници, Чорапи за протезиране, редукция, преходник за пъна, Под коляното, Чорапи за протеза на крайниците, Меки Еластични Дебели Пам?

5 бр. Чорапи за ампутированных крайници, Чорапи за протезиране, редукция, преходник за пъна, Под коляното, Чорапи за протеза на

BGN 10.07
Продукти

Защита на пъна : Осигурява топлина и защита протезированных крайници, важни и необходими за ежедневните си, за да проверите за човек с ампутированной конечностью, прости и практични в присъствието на 5 бр. чорапи-обрубков, отговарящи на вашите нужди в замяна.Малък и лек, лесен за носене, подходящи за дома и рехабилитационен център.Ластични чорапи : С висока еластичност, не ще затруднявам крайниците, лесно се поставят и свалят, да ви донесе удобство.Разработени подарък за приятели с увреждания.Меки на пипане памук, амортизация и високо ниво на сила, разтегливост допринасят за по-добро разпределение на налягането, сили на триене и управление на обем, което повишава нивото на комфорт.Памучен плат : Чорапи за ампутированных крайници са изработени от отлична памучен плат, безопасни и екологично чисти, меки и приятна за кожата, утолщенного дизайн, дишащи, не падам, трайно в употреба.Балансирано налягане за комфорт на пациента.Фино плетиво : изящна изработка, внимание към детайла, дизайн на чорапи, разкриваща срещу подшивания, безпроблемна ред, плетене с висока плътност, удобни за носене.Чорапи за протеза за предотвратяване, контролиране или намаляване на подуване след ампутация; може да се използва на върха на превръзка върху раната, или с протеза.Чорап за протезиране : чорап за пъна е разработен така, че да осигурят оптимален диапазон на движение и комфорт на останалите крайници. чорап за коляното подобрява външния вид на кожата и намалява до минимум неговото унищожаване.Лек и малък размер, удобен за съхранение и переноске, лесно се побира в чанта, идеална за дом и център за рехабилитация. Чорапи за ампутированных крайници, чорапи за протезиране, редукция, преходник за пъна, под коляното, чорапи за протеза на крайниците, меки еластични дебели памучни дишащи предпазни чорапи за пъна, за да се грижи за ампутация на крайници Параметри : Тип изделия : чорапи за ампутированных крайници Материал : памук съдържание на Пакета : 5 х чорапи Забележка : Моля, оставяйте една малка грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.

R

Продукти в категория