.

.

Акрилни Корита за баня, Шкаф за баня, Рафтове за съхранение баня, Аксесоари за баня, 31,5 Дх7,9 Шх2 В Синьо Табла за хранене (цвят: зелен, размер: 31,5 Дх7,9 Шх2 В)

Акрилни Корита за баня, Шкаф за баня, Рафтове за съхранение баня, Аксесоари за баня, 31,5 Дх7,9 Шх2 В Синьо Табла за хранене (цвят: зелен,

BGN 34.33
Продукти

[Акрилно ЗА БАНИ] Тази полк за вана е изработена от висококачествен акрил материалВодоустойчив, удароустойчив, влагоустойчив, отговарят на високи.Това може да е ефективно за подобряване комфорта по време на плуване. [МИНИМАЛИСТИЧЕН ДИЗАЙН] Коритото за баня в минималистичном скандинавски стил.Модерен син /оранжев / зелен цвят може напълно да украсят вашата баня.Полупрозрачен дизайн акрил, палета, прави коритото за баня за по-красив на светлината. [ЗАЩИТА], С ръбове по 5 см за предотвратяване на падащи предмети.Тегло малък, а акрилен материал не е лесно да се прекъсне.Акрилен материал може да поцарапаться от остри предмети, така че в пакета има защитно фолио. [ЛЕСНА ЗА УПОТРЕБА] Акрилен рафт за баня е удобен за почистване, може лесно избършете с влажна кърпа или изплакнете с вода.Прозрачна акрилна повърхност ви позволява да се насладите на разноцветни бомбочками за вана или мехурчета, без препятствия. [МНОГОФУНКЦИОНАЛНА ТАВА за ВАНА] Тази портативна поставка за баня е отлично допълнение към удобен банята, лукс.Вие можете да поставите в близост до електронната книга, таблет, мобилен телефон, вино, плодове, аромати и свещи. [Акрилно ЗА БАНИ] Тази полк за вана е изработена от висококачествен акрил материал.Водоустойчив, удароустойчив, влагоустойчив, отговарят на високи.Това може да е ефективно за подобряване комфорта по време на плуване. [МИНИМАЛИСТИЧЕН ДИЗАЙН] Коритото за баня в минималистичном скандинавски стил.Модерен син /оранжев / зелен цвят може напълно да украсят вашата баня.Полупрозрачен дизайн акрил, палета, прави коритото за баня за по-красив на светлината. [ЗАЩИТА], С ръбове по 5 см за предотвратяване на падащи предмети.Тегло малък, а акрилен материал не е лесно да се прекъсне.Акрилен материал може да поцарапаться от остри предмети, така че в пакета има защитно фолио. [ЛЕСНА ЗА УПОТРЕБА] Акрилен рафт за баня е удобен за почистване, може лесно избършете с влажна кърпа или изплакнете с вода.Прозрачна акрилна повърхност ви позволява да се насладите на разноцветни бомбочками за вана или мехурчета, без препятствия. [МНОГОФУНКЦИОНАЛНА ТАВА за ВАНА] Тази портативна поставка за баня е отлично допълнение към удобен банята, лукс.Вие можете да поставите в близост до електронната книга, таблет, мобилен телефон, вино, плодове, аромати и свещи.

R

Продукти в категория