.

.

Косметичка G2TUP калинка торбичка за Подарък за влюбени калинка Аз Изпращам Късмет и пожелания за Всичко, Завернутым в Прегръдката (Аз изпращам късмет и пожелания)

Косметичка G2TUP калинка торбичка за Подарък за влюбени калинка Аз Изпращам Късмет и пожелания за Всичко, Завернутым в Прегръдката (Аз изпращам

BGN 2.67
Продукти

❤Косметичка във формата на калинка!Чудесен подарък за всички вас, любителите на лабиринт мишкаТова е перфектното Пълнител за отглеждане. ❤Молив случай-косметичка Lady Bug : Проста скъпа и стилна косметичка lady bug.Това е идеален подарък за калинка, любител на градината или природата в живота си.Идеален за грим и тоалетни принадлежности у дома или в движение. ❤Див за лабиринт мишка.Този сладък принт под формата на калинка е изпълнен в червено-черен цвят на бял фон.Калинка - перфектният символ на радост, щастие и игривого нагласа. ❤МАТЕРИАЛ : Чанта за аксесоари във формата на калинка от мек полиестер и ярки косметичек с принтом. ❤Водоустойчив клатч Ladybug Любовник Размер : 23*17 см, идеална за пътуване, пътувания с преспиване или за съхранение на козметика, бижута, аксесоари за коса, писалки и моливи или други аксесоари.Също така е чудесно за торбички за памперси. ❤Косметичка във формата на калинка!Чудесен подарък за всички вас, любителите на лабиринт мишка.Това е перфектното Пълнител за отглеждане. ❤Молив случай-косметичка Lady Bug : Проста скъпа и стилна косметичка lady bug.Това е идеален подарък за калинка, любител на градината или природата в живота си.Идеален за грим и тоалетни принадлежности у дома или в движение. ❤Див за лабиринт мишка.Този сладък принт под формата на калинка е изпълнен в червено-черен цвят на бял фон.Калинка - перфектният символ на радост, щастие и игривого нагласа. ❤МАТЕРИАЛ : Чанта за аксесоари във формата на калинка от мек полиестер и ярки косметичек с принтом. ❤Водоустойчив клатч Ladybug Любовник Размер : 23*17 см, идеална за пътуване, пътувания с преспиване или за съхранение на козметика, бижута, аксесоари за коса, писалки и моливи или други аксесоари.Също така е чудесно за торбички за памперси.Ние сме специализирани в производството на чорапи / Кафе steins.Нашите продукти са вдъхновени от предмети от бита, такива като домашни животни, природа, научни продукти и много други.Характеристики : 1. Хлопчатобумажный материал позволява машинную пране и разтягане на крак, като предоставя идеален кръг размер. Тези чорапи съдържат много забавно съобщение, което ще ги накара да рассмеяться. Тези страхотни чорапи - уникален забавен подарък за специални случаи.

R

Продукти в категория