.

.

13 Лилаво Поролоновый валяк - за упражнения по самомассажу, при болки в гърба, Краката, Йога, за разтоварване на мускулите, Физиотерапия, Разтягане на тялото, Дълбоки?

13 Лилаво Поролоновый валяк - за упражнения по самомассажу, при болки в гърба, Краката, Йога, за разтоварване на мускулите, Физиотерапия,

BGN 2.00
Продукти

? Най-добрият терапевтичен поролоновый валяк : Предвижда освобождаване от спазми, стегнати мускули, подходящ за физиотерапияСредство за възстановяване след тренировка, намалява натрупването на млечна киселина и намалява напрежението, за да ви поддържа в добра форма. ? Повишаване на ефективността на упражнения : Уникален модел масажни точки с различна плътност осигурява целенасочено компресия, идеално за самомассажа, облекчаване на болката и подобряване на гъвкавостта. ? Пяна EVA за комфорт : дунапрен средна или твърда плътност. обратна връзка с кожата по време на тренировка не е твърде трудно и не е твърде мека.Най-много веднъж. ? Портативен и лек : 13 х 5,3 х 5,3 инча (ДхШхВ) и тегло 1,63 кг.Кухи поролоновый възглавница е проектирана по такъв начин, че да му е удобно да се движат и да носят със себе си. ? Висока производителност : полимерна пяна със средна плътност не губи формата си и не се разгражда от интензивно използване.Тя е устойчива на високи натоварвания в 500 паунда. ? Гаранция за удовлетвореност : Ако поролоновый валяк е счупен, е замърсен, незадоволителен.Моля, първо се свържете с нас.Ние ще вземем на себе си инициативата за подмяна или връщане на парите за вас. дотогава, докато вие ще бъдете напълно удовлетворени.Приятна за кожата пяна EVA, безопасна и полезна за здравето.Много издръжлив PVC, трайни и надеждни.Максимален тегло на пратката е 500 лири.Ние използваме материал EVA с отлична устойчивост на вода.Дори след фитнес с потни поролоновыми валяци и фасциальными ролки са лесни за почистване, и може да се насладите на чисти по всяко време. 13 инча - това е най-добрия размер.Това е научен заключението, до което са дошли стотици жени, използвали го.Ако поролоновый валяк прекалено големи, неудобни за носене, а ако той е твърде малък, им е неудобно да се ползват.Поролоновый възглавница осигурява дълбок масаж на тъканите за облекчаване на ломоты, болезнени усещания, възли и напрежение.Пяна възглавница унищожава сцеплението на меките тъкани, увеличава кръвообращението, подобрява вашата гъвкавост и ускоряване времето за възстановяване.Проектиран с куха пластмасова гръбначен мозък и система за пяна дъски мрежи за дълбоко миофасциального релаксация.

R

Продукти в категория