.

.

Yardwe 1 Кутия Трева Пясък Премиум Модел на железопътни Модели Ниските Растения от Смола за Декори Усещане за Наземна Растителност Мм Оформление САМ Занаят Реалистич?

Yardwe 1 Кутия Трева Пясък Премиум Модел на железопътни Модели Ниските Растения от Смола за Декори Усещане за Наземна Растителност

BGN 0.33
Продукти

Статична модел пейзаж : Лесен за използване : Нанесете лепило върху основата на модели на ландшафта, а след това ги поставете в желаната позицияПодложка за трева : 【Че ще получите】 : вие получавате 1 кутия билки Bushy Tufts, тя има различни цветове с бяло, лилаво, жълто, и всяко включва отделни снопчета, които са подходящи за добавяне на дълга трева на малки площи; Достатъчно за ежедневна употреба и за замяна.Изкуствена трева за бонзай : това е имитация на градински изделия, която лесно се прилага в градината, im Модел храсти за статични пейзажи : изящна изработка и фини детайли я правят реалистична.Снопове храст билки : стилизирани цветя трева за създаване на няколко сцени.Статична модел пейзаж : Лесен за използване : Нанесете лепило върху основата на модели на ландшафта, а след това ги поставете в желаната позиция.Подложка за трева : 【Че ще получите】 : вие получавате 1 кутия билки Bushy Tufts, тя има различни цветове с бяло, лилаво, жълто, и всяко включва отделни снопчета, които са подходящи за добавяне на дълга трева на малки площи; Достатъчно за ежедневна употреба и за замяна.Изкуствена трева за бонзай : това е имитация на градински изделия, която лесно се прилага в градината, im Модел храсти за статични пейзажи : изящна изработка и фини детайли я правят реалистична.Снопове храст билки : стилизирани цветя трева за създаване на няколко сцени.Осъществяване на Списък 1 кутия x имитация на трева Характеристики - Ярък цвят го прави по-реалистичен, а вашият дом или градина - по-естествена атмосфера с букети от цветя, билки. - Материал : Пластмасов градински пясък. - Това е симулация градински рана, която лесно се прилага в градината и симулиране на жп трева. - Размер : Около 11.39 инча переплетающаяся трева. - Многофункционален и гъвкав, може да бъде като украшение мини-дом, модел на сградата, микро-пейзаж, занаяти и т. Мини-градински интериор. - Изработен от пластмасови материали, предназначени за избледняване на статични цветни лъчи. - Това е един прекрасен подарък за децата, за да украсят своя мини-къщичка или куклена къща, ще им се хареса този набор от модели на терена.ОписаниетовАров и Настолна цвете китка търсенето на професионална сцена с изкуствена ландшафтна трева?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашата сцена с изкуствена трева трябва да отговарят на вашите нужди.

R

Продукти в категория