.

.

Дамски къси Панталони за Йога, Подтягивающие Бедрата, Спортни къси Панталони С Висока Талия, Летни Байкерские къси Панталони За Йога, Меки Спортни къси Панталони з?

Дамски къси Панталони за Йога, Подтягивающие Бедрата, Спортни къси Панталони С Висока Талия, Летни Байкерские къси Панталони За Йога,

BGN 10.76
Продукти

92% Полиестер, 8% ликра Еластичната закопчалката. ❤ Особености -изсъхва Бързо, без мирис, опъната в 4 страни, лека, дишаща, ультрамягкий, оборудвана, без етикети - идеални за вашите основни нужди и ежедневни дейности.Осигурява максимална еластичност, оставайки при това лесно, удобно и плътно облегающим. ❤ЛЕСНА ПОДДРЪЖКА : Пране с помощта на един и същи цвят.Машинно пране и сушене в пералната машина според вашето желание, без да отнемат от вас време и енергия. ❤Висока талия : Шорти с висока засаждане имат ефект на стягане на корема, благодарение на вашата талия изглежда по-тънък.Контрол на корема, като леко объятию, за да образува плосък корем, без усещане за прекомерно стягане и дарява ви превъзходно усещане за удоволствие. ❤СТИЛ : Спортни къси панталони за жени с еластичен колан и спокойна засаждане в областта на свещеници, лесно монтиране на всички видове линии на тялото, осигуряват удобство и стил с всеки изминал ден.И няколко възможности размер може лесно да отговарят на нуждите на обичайния размер или плюс размер. ❤Случаи : Спортни къси панталони за жени са идеални за практикуване на йога, физически упражнения, фитнес, тренировки от всякакъв тип, в затворени помещения или на открито, както и за ежедневието, ежедневни чорапи, почивка в дома.Универсални дамски къси панталони за йога, поднимающие бедрата, шорти за тренировки с висока талия, летни панталони за йога в байкерском стил, меки спортни къси панталони за йога в салона Сезон : лято, с еластична закопчалка, Пол : женски, от мек материал : Дамски спортни шорти дишащи и абсорбиращи потта, приятни за кожата, не деформирующиеся, еластични и гладки, удобни и в чорап.Сверхтягивающиеся къси панталони за йога предоставят максимален комфорт и защита за всяка поза и движение. ➤ Класически дизайн : Ластични ленти се снима налягане с кръста.Бъдете особено на мода, извършване на ежедневните си упражнения в тези висококачествени къси панталони. ➤ Функционални шорти : Са идеални за джогинг, танци, йога, каране на велосипед, игри с топка, разходки, упражнения, дома, ежедневието и т. разбърква се и среща на тези памучни спортни шорти, за да направи вашето облекло за ежедневни тренировки по-привлекателна.

R

Продукти в категория