.

.

J. W. Winco 343.5-25-M6-KS Серия 343.5 303 Выравнивающее планина с плосък един от неръждаема стомана с пластмасов капак, Метричен размер, размерът на резба M6 x 1.00, диаметър на основ?

J. W. Winco 343.5-25-M6-KS Серия 343.5 303 Выравнивающее планина с плосък един от неръждаема стомана с пластмасов капак, Метричен размер,

BGN 2.88
Продукти

Основата и резбово гнездо : неръждаема стоманаСтрана на произход : Сащ.Пластмасова капачка : технополимерный пластмаса, DELRIN, бяла (естествен цвят).Брой детайли : 343.Основата и резбово гнездо : неръждаема стомана.Страна на произход : Сащ.Пластмасова капачка : технополимерный пластмаса, DELRIN, бяла (естествен цвят).Брой детайли : 343.5 выравнивающие закрепване могат да издържат на високи статични натоварвания, но за високо напрежение трябва да се използва в комбинация с винтове с висока якост на опън.Се препоръчва настройка на винтове с кучешка края на DIN 915, които се доставят по заявка.Говорител на върха трябва да бъдат поставени точно в долната част на резьбового дупки, което ще увеличи товароносимостта на крушка в гнездото.Стойности на натоварването в таблицата се прилагат само за версии без чаша и с пластмасова чаша.Закрепване се доставят сглобени.

R

Продукти в категория