.

.

Стойка за телефон BESTAOO Dash, Регулираща се на 360 ° Алуминиева Конзола Поставка за телефон Ford Bronco Accessories 2021 2022 2/4 Врати (Стандарт)

Стойка за телефон BESTAOO Dash, Регулираща се на 360 ° Алуминиева Конзола Поставка за телефон Ford Bronco Accessories 2021

BGN 1.00
Продукти

【Индивидуален дизайн】 за Монтиране на телефона на таблото е съвместимо с 2-врати, 4-врати Ford Bronco 2021 2022 (Не е подходящ за bronco sport). 【Гъвкав държач за телефон】 Конструкция на наредба седалка ви позволява лесно да регулирате ъгъла на наклон, така че вашият мобилен телефон или GPS ще бъдат лесно видими и достъпни, че ще направят шофирането по-удобно и безопасно. 【Лесна инсталация】 - Не се изисква пробиване и не е необходимо да правите никакви промени в колата!Инсталирате с помощта на оригинални винтове, не се притеснявайте за това, че при силни вибрации той ще отслабне. 【Високо качество】-Изработен от висококачествена алуминиева сплав е здрав и издръжлив.Корона на притежателя на телефона с плъзгане гумена подплата предпазва телефона от надраскване. 【Следпродажбено обслужване】 - BESTAOO осигурява 100% задоволително следпродажбено обслужване.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас. 【Индивидуален дизайн】 за Монтиране на телефона на таблото е съвместимо с 2-врати, 4-врати Ford Bronco 2021 2022. (Не е подходящ за bronco sport). 【Гъвкав държач за телефон】 Конструкция на наредба седалка ви позволява лесно да регулирате ъгъла на наклон, така че вашият мобилен телефон или GPS ще бъдат лесно видими и достъпни, че ще направят шофирането по-удобно и безопасно. 【Лесна инсталация】 - Не се изисква пробиване и не е необходимо да правите никакви промени в колата!Инсталирате с помощта на оригинални винтове, не се притеснявайте за това, че при силни вибрации той ще отслабне. 【Високо качество】-Изработен от висококачествена алуминиева сплав е здрав и издръжлив.Корона на притежателя на телефона с плъзгане гумена подплата предпазва телефона от надраскване. 【Следпродажбено обслужване】 - BESTAOO осигурява 100% задоволително следпродажбено обслужване.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас.

R

Продукти в категория