.

.

Cabilock 2 Комплекта Кутия за Хапчета Преносима Кутия За Съхранение на Уличен Контейнер за Напомняне За Лекарства Калъф За Добавки Витамин Органайзер Кутия за Преноси?

Cabilock 2 Комплекта Кутия за Хапчета Преносима Кутия За Съхранение на Уличен Контейнер за Напомняне За Лекарства Калъф За

BGN 1.33
Продукти

пластмасата Преносим кутия за съхранение на : пътен калъф за хапчета лесно могат да бъдат поставени в портфейла, куфар, раница и дори в джоба на палтото си, без да заема място, много е удобно да се взема със себе си при пътуване.Контейнер за пътуване : дизайн в тон цвят, освежаващо и забавен за употреба, с атрактивен външен вид.Напомняне за прием на лекарства : Кутия за съхранение на таблетки с отделни отделения, преносима за ежедневна употреба.Калъф за хранителни добавки : Изработен е от висококачествен полипропилен материал за безопасна и продължителна употреба. Кутия-органайзер за витамини : Независим дизайн на опаковки, разделени на секции, да е лесно да вземат една таблетка.Пратката включва 2 набор от функции калъф - Поставяйте различни лекарства поотделно, за да запазят имотите си, органайзер за кутии. - Цвят : както е показано на фигура Организатор. - Кутия за съхранение с отделни отделения и преносим калъф за ежедневна употреба в продължение на 7 дни. - Благодарение на многосеточному и многослойному дизайн той има по-голям капацитет за съхранение на различни хапчета за седмичния органайзер. - Цветна и симпатична дизайн, фини детайли и изящна изработка изработка, удобен за употреба контейнер за съхранение на лекарства. - Размер : Преносим скоростна 10,50 X7,50 X4,50 см / 4,13 X2,95 X1,77 см. - Той е толкова лека и малка, че можете да го носите със себе си навсякъде, пътуващи 7 дни. - Материал : пластмасова кутия за дневни менструация.Информация за продукта Калъф за съхранение, изработен от хранителен материал, с малки размери, леки и удобни в переноске, отлична пропускливост, отделни отделения, изолирующие секцията за смесване на вкусове, защита от влага, vi, титуляр-органайзер за лекарства Този предмет е предназначен за съхранение. седмичен титуляр за лекарства Е добър калъф за хора, които трябва да излязат на улицата с.

R

Продукти в категория