.

.

Фреза за Дърво С Прорезным за монтиране на стена, Ограничителни Канавката, Прозрачна Скала, Регулируема Скоба за Дървообработващи Машинката, Обработка с ЦПУ, с Вис?

Фреза за Дърво С Прорезным за монтиране на стена, Ограничителни Канавката, Прозрачна Скала, Регулируема Скоба за Дървообработващи

BGN 3.33
Продукти

Применимая модел : Група долбежного металообработващи машини за дървообработване с жак 2 в 1, подходящ за обрезного станка FF04-6 FF02-6 диаметър 65 мм Дупка разделяне : Група долбежного металообработващи машини за дървообработване има регулируема дупка прегради, за да се адаптират към различна дебелина на плочите в диапазон 13-36 mm. Конструкция улуци : Със специална конструкция на ограничителните канавката, която гарантира, че акцентът може да се плъзгат успоредно без заедания, осигуряване на ефективна работа.С прозрачни мащаб : С марка наблюдение на дълбочината на ножове и маркировка на регулиране на друго прозрачна скала удобен за наблюдение и регулиране.Алуминиева сплав : Скоба е изработен от алуминиева сплав с ЦПУ-обработка и чернением повърхност, което значително удължава срока на експлоатация. Применимая модел : Дървообработващи 2 в 1 свързване на триммерный скоба за долбежки, подходящ за обрезного станка FF04-6 FF02-6 диаметър 65 mm. Дупка разделяне : Дървообработващи фрези машина скоба е регулируемо дупка прегради, за да се адаптират към различна дебелина на плочите в диапазон 13-36 mm. Конструкция улуци : Със специална конструкция на ограничителните канавката, която гарантира, че акцентът може да се плъзгат успоредно без излаз, осигуряване на ефективна работа. С прозрачни мащаб : с марка наблюдение на дълбочината на ножове и маркировка на регулиране на друго, прозрачна скала удобен за наблюдение и регулиране. Алуминиева сплав : Скоба е изработен от алуминиева сплав, с финалната обработка с ЦПУ и чернящей повърхност, което значително удължава срока на експлоатация.Параметри : Тип на продукта : Група за фрезоване на дървен материал Материал : ABS, алуминий сплавадаптация : Подходящ за машина за рязане на FF04-6 FF02-6 диаметър 65 мм / Дебелина 2,6 неприменимой плочи : около 13-36 мм / 0,5-1.4 инча Осъществяване Списък : 1 х скоба за смилане 1x11 мм и 1 х Гаечен ключ1 х Прокладка1 х Миене Кольцо1 х Регулировочная дръжка Забележка : 1. Fresa трябва да бъде инсталиран на дъното и се определя с гаечен ключом2. Регулирайте винтовете така, че да те приближи до пластинам с различна дебелина, и се регулира в съответствие със скалата за постигането на центриране и эксцентриситета3.

R

Продукти в категория