.

.

Комплект Стъклени Буркани от 12 броя Стъклени Буркани за Подправки Chrider с Бамбукови Дървени Затегнати Капачки и Етикети, Контейнери за Съхранение на Продукти, за До?

Комплект Стъклени Буркани от 12 броя Стъклени Буркани за Подправки Chrider с Бамбукови Дървени Затегнати Капачки и Етикети, Контейнери

BGN 1.67
Продукти

【12 комплекта С етикети за 12 бр】 Комплект от 12 стъклени буркани. Размер : 2,55 x 3,75 инча, капацитет : 7 унции.В комплект 12 броя сърцевина на етикети за маркиране на хранителни продукти. комплект от 12 на подходящи стъклени буркани ще ви помогне да сортирате и съхранявате множество продукти и ще направи стаята си чиста и красива. 【СТЪКЛЕНИ БУРКАНИ С БАМБУК КАПАК】 Бамбук в дървена капачка и една прозрачна стъклена имат изчистен и модерен дизайн, който идеално се съчетава с вашата битова техника и декор на кухня.Спред нашите стъклени буркани, в редица на кухненската маса за съхранение на сухи съставки, като люспи, сол, черен пипер, чесън на прах, ядки и т. Те са най-подходящи за любителите на кафе и чай за съхранение на кафе на зърна, мляно кафе, хлабав чай или чай в пакетчета, захар или леки закуски. 【За БЕЗОПАСНОСТ и КАЧЕСТВО на】 Стъклени буркани за съхранение на продукти, произведени от висококачествен borosilicate стъкло, което е по-лесно и по-термостойкое от обикновените стъклени буркани, и могат да издържат на температури от -20 градуса до 150 градуса.Утолщенное стъкло прави кутийки силен.Благодарение на това кутии за съхранение на храна може да се сложи в хладилник и микровълнова печка (махнете бамбуковую капака) или да се мият в съдомиялна машина. 【Устойчивостта на влага и ТЕЧОВЕ】Силикон пръстен на капака осигурява добра херметичност, но тя не е в контакт със съдържанието на стъклен буркан и създава воздухонепроницаемую и влагонепроницаемую среда за запазване на свежестта на продуктите си. 【ЦЕННО за обслужване на клиенти】 Тъй като стъклени буркани, за да са крехки предмети, ние сме оптимизирали опаковка, за да се осигури сигурна доставка.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще направим всичко възможно с отлично обслужване на клиентите.Моля, бъдете сигурни за закупуване.Опитайте се да ги организира в редица на кухненски багажник за сухи съставки са надеждно опаковани, дръжте ги на тоалетката масичката за съхранение на малки принадлежности или използвайте на работното място.Този сладък комплект от 12 стъклени бутилки може да даде на своето семейство и приятели за всеки празник.Аз вярвам, че това им се радвате!.

R

Продукти в категория