.

.

Fishinsea, 10 X Широки Чалми на главата с център за Жени и Момичета, Скъпа Мода Превръзка на главата, Обикновена Нескользящие Аксесоари за Коса за ежедневна Фестивални по?

Fishinsea, 10 X Широки Чалми на главата с център за Жени и Момичета, Скъпа Мода Превръзка на главата, Обикновена Нескользящие Аксесоари

BGN 3.00
Продукти

[Не се плъзга] Плат лепкава, здрав възел, пада лесно, между косата възниква триене, добре закрепленная, трудна е хлъзгав плат позволява декориране на косата, вече няма да се притеснявате за това, че панделка за коса [УДОБЕН] Гъвкав, не обтягивающий, подходящ е за всички форми на главата, не причинява главоболие. [ПРИЧИНА], Подходящи за ежедневни събития, партита, рождени дни, сватби, фестивали, танци, тържества, церемонии, подаръци и други.И вие ще получите много комплименти. [СТИЛ] са на Разположение различни цветове, елегантни фасоны, училище стил, бохем или корейски стил могат да се комбинират с различни прически и нарядами. [ОПАКОВКА] 10 парчета широки чалми на главата в различни цветове и стилове за вашето собствено ползване или за споделяне с приятели, съученици, колеги или със семейството.Подходяща прическа : Дълга, къса, гъста, с бретон, без бретон, силно, спечени бобо.Дами, момичета, студенти, младежи.Среден размер, подходящ за всяка форма на главата.Дизайн на възел в средата на еластични ленти за коса е много обмислен, ви позволява повече не носят твърд прическа, но това може да изглежда, че главата е малка и в същото време красива.Умерен еластичен огъване на прави гръбначния стълб, зад ухото свободен от натоварване и много удобен. 10 парчета широки чалми на главата в различни цветове и стилове за вашето собствено ползване или за споделяне с приятели, съученици, колеги или със семейството.Тя може да се използва за да се приведе в ред бретон или растрепанных коса и осигуряване на ясна видимост, когато се взема душ, умываете лицето, правите домашна работа или работите.

R

Продукти в категория