.

.

180% Плътност 1B/30 Перука Дантела Отпред от Черен до кафяв Директни Перуки, изработени От Човешка Коса за черни Жени от 24 Инча 13x4 Бесклеевой Прозрачна Дантела, Предвар?

180% Плътност 1B/30 Перука Дантела Отпред от Черен до кафяв Директни Перуки, изработени От Човешка Коса за черни Жени от 24 Инча 13x4 Бесклеевой

BGN 1.67
Продукти

1 B/30 Черно-кафяв цвят Перука от 100% човешка коса, Меки и копринени. Плътност на 180%, Пълна и Дебела. перука свободна част 13x4, може да бъде средна част, страничната част или на други стилове.Права перука с дантела отпред.Предварително Выщипанный с детски коса Около естествената линия на растеж на косъма.Висококачествено бесклеевое дантела, по-дебнещ. Поне на мирис и отделят, без entanglements. ❤️【100% Човешка коса】 : 100% необработен бразилски девствени коса на марката 12А са били изрязани от донор млади момичета, ципа не е повредена и отправен в същото посока, никакви синтетични косми и коса от животински произход, всички са истински човешки коси.Мека и Копринена.Минимално падащите и не спутывающиеся, могат да бъдат боядисани, отбелены, завиты и подредени. ❤️【1 B/ 30 Цвят】 : Омбре Излъчва пряко перука от човешка коса на дантели 1 B/30.Цвят - натурален черен и кафяв, два Цвята, които се редуват, преход е много естествен.Чудесно за тези, които се намират между Цветове и иска Кафяви на цвят.Професионален процеса на боядисване, е идеално съчетание със собствените си коса. ❤️ 【Плътност на 180%】 : Този перука от пряка човешка коса на дантели е плътността на 180%, от върха до края, пълен, дебел и здрав, без разделяне на връхчетата, не е тънък, изключително блестящ.Ако искате да косми са по-буйни, можете да добавите един Сноп коса. ❤️ 【Дантела 13x4 HD】 : перука със свободната част от 13x4, може да се направи средна част и на страничната част, висока опашка и нисък сноп и така нататък.Висококачествено прозрачно швейцарско дантела, лесно се абсорбира в кожата на главата, възли са малки, добре отбеливаются, предварително выщипанные детски коса, много естествени и красиви. ❤️ 【Лесна инсталация】 : Шапчица среден (22,5 инча), 4 гребени за настройка на главата, 2 регулировочных лента Може да се побере под различни размери на главата, така че да носят малка глава лесно.Носете удобен, подходящ за повечето хора.Лесно се установява и отстранява. за по-дълга употреба. ❤️ 【Бърза доставка и най-доброто обслужване 】 : Бърза доставка от US FBA, доставка 1-3 работни дни. 24-часова онлайн услуга. 30 дни без причина за връщане.Моля, не разрезайте дантела пред примеркой.

R

Продукти в категория