.

.

FAVOMOTO 1 бр. Акумулаторна Вентилатори за дома USB-Фенове USB Зареждане на Авто Фен На Слънчевата Енергия вентилационна (противовакуумна) канална Вентилатор, Вентилатор ?

FAVOMOTO 1 бр. Акумулаторна Вентилатори за дома USB-Фенове USB Зареждане на Авто Фен На Слънчевата Енергия вентилационна (противовакуумна)

BGN 24.54
Продукти

СЛЪНЧЕВ ВЕНТИЛАТОР за КОЛАТА - Време за работа : около 6 часаКУЛА ФЕН - пуска горещ въздух и чужд мирис от колата и се повдига освежаващо хладен въздух. Отстранете духоту в колата и съхранявайте го на прохладно, дори и при висока температура.НАСТОЛЕН ВЕНТИЛАТОР - докато е горещ, остаряла въздух се оттича навън, автоматичен вентилатор дори помага да се отървете от домашни животни, vi, Автоматичен вентилатор за охлаждане на вентилационни отвори - - Мощност на зареждане на соларни панели : 3 Вата. ТЕНИС на фен-Фен на слънчева батерия Auto Fan - това са феновете, който ще се охлади колата в горещ ден.СЛЪНЧЕВ ВЕНТИЛАТОР за КОЛАТА - Време за работа : около 6 часа.КУЛА ФЕН - пуска горещ въздух и чужд мирис от колата и се повдига освежаващо хладен въздух. Отстранете духоту в колата и съхранявайте го на прохладно, дори и при висока температура.НАСТОЛЕН ВЕНТИЛАТОР - докато е горещ, остаряла въздух се оттича навън, автоматичен вентилатор дори помага да се отървете от домашни животни, vi, Автоматичен вентилатор за охлаждане на вентилационни отвори - - Мощност на зареждане на соларни панели : 3 Вата. ТЕНИС на фен-Фен на слънчева батерия Auto Fan - това са феновете, който ще се охлади колата в горещ ден.Пратката включва 1 x авто фен Функции -Време за работа : около 6 часа авто вентилатор за охлаждане. - Цвят : Черен слънчев вентилатор за автомобил. - Подобрен дизайн на ефективно повишава ефективността на качулки и охлаждане ръчно вентилатор. - Материал : охлаждащ вентилатор от PC и ABS.79 X2 авто вентилатор за прозорци. -Управление бутон за включване на слънчеви батерии, можете да изберете настолна панел или източник на захранване от батерията отделно. -Мощност на зареждане на соларни панели : 3 W автоматично прозорец, отдушник фен на слънчева батерия. - Входно и изходно напрежение : DC / 5 V акумулаторни вентилатори за дома. - USB Интерфейс, няколко режима на таксуване.- Безшумен, универсален е за всички сезони авто врата слънчев вентилатор.Автоматичен авто охладител-мини компактен размер, специално разработен за автомобили и не заема много място вентилатор за вентилация на слънчевата енергия. -Отвежда горещия въздух и чужд мирис от колата и се повдига освежаващо хладен въздух.

R

Продукти в категория