.

.

Удължител DEWENWILS 25 МЕТРА 14/3 Калибър, Открит Трехтактный Удължител, Сплитер, Тежкотоварни Захранващия кабел SJTW на 15 Ампера за няколко уреди, вилица с led подсветка, пос?

Удължител DEWENWILS 25 МЕТРА 14/3 Калибър, Открит Трехтактный Удължител, Сплитер, Тежкотоварни Захранващия кабел SJTW на 15 Ампера за

BGN 12.46
Продукти

Разширете 1 стенни розетки на 3 удължени контактиВключване на до 3 устройства едновременно.Премахва хаос кабела от всички видове удлинительных кабели и осигурява организация на работния отдел, и липсата на елементарно.Осигуряване на повече места за по-големи штекеров преобразувател на мощност.Лесно задаване на лятно часово осветление на вътрешния двор и коледни гирлянди, с помощта на по-малък брой кабели.Led индикатор светва при подаване на захранване кабел; лесно да се определи нивото на захранването преди да свържете към мрежата, като видя текущ конектор triple tap.Това намалява вероятността да се препъват за кабел, добавяне на допълнителна сигурност.Както за вътрешно, така и за външна употреба.Изработен от здрав удлинительных кабели 14 AWG и 3-контактна заземен щепсел за максимална сигурност.Уникален материал, запазва я мека, дори в студено време, лесно се увиват на руло за съхранение, когато не се използва. 【 Тежкотоварни удължител 14 калибър 】 15 A / 125 В / 1875 W; захранващ кабел премиум-клас STW 14/3 калибър contractor е по-дебела изолация от около 600 волта, предназначена за по-интензивно използване. 【 Косичка с 3 розетки 】 Удължител с няколко съединители идва с тройно товаро под формата на опашка; позволява едновременно свързване на няколко устройства и максимално ефективно използване на захранващите кабели и стенни контакти. 【За вътрешно / външно използване 】 Този сплитер захранващия кабел подходящ за температури от -40 ° F до 140 ° F; жълта обвивка от PVC могат да издържат дълъг износване и може да устои на износване, влага и директна слънчева светлина; Забележка : уверете се, че връзките не са потопени във вода. 【Края на удължител с подсветка 】 Led индикатор светва при подаване на захранване на кабел, да знаете, че удължителен кабел с дължина 2 метра е готов за употреба и лесно да се намери в тъмнината. 【Списъка на UL 】 е Изработена от изцяло медни проводници, подкрепено с ножове и въжета, с двоен корпус; има напълно формованную проекта; сертифициран от UL. 【 Тежкотоварни удължител 14 калибър 】 15 A / 125 В / 1875 W; захранващ кабел премиум-клас STW 14/3 калибър contractor е по-дебела изолация от около 600 волта, предназначена за по-интензивно използване.

R

Продукти в категория