.

.

Portafilter без дъно 54 мм, Portafilter за кафе без дъно от IGEELINK с портафильтром от неръждаема стомана и дръжка от орехово дърво за кафе машини Breville Barista Express и 54 мм Breville (54 мм)

Portafilter без дъно 54 мм, Portafilter за кафе без дъно от IGEELINK с портафильтром от неръждаема стомана и дръжка от орехово дърво за кафе

BGN 6.75
Продукти

☑54-мм външен / бездънна portafilter -54-мм корона портафильтра е разработена за работа с Breville Barista Express, Barista Pro, Barista Touch, Бамбино Plus, Infuser и Duo Pro Temp ☑Подобряване на екстракция - Използвайте 54-мм portafilter без дъно, за да видите наистина, че се случва под капака, можете дори да видите ясно струящийся златист екстракт от еспресо, за неправилно смилане или утрамбовке ще ви каже portafilter без дъно.Чудесен инструмент за начинаещи и експерти. ☑ Ергономичен дизайн на Дръжката цедка е изработена от 100% дървесина кисело червено на цвят, с твърда повърхност, устойчива към окисление и корозия, ергономичен дизайн за перфектен захват и лесно ръчно управление; корона цедка отлита от хранително-вкусовата неръждаема стомана, полиран ръчно и е с точни размери, осигуряващи надеждно заплитане цедка. ☑ВАЖНА ЗАБЕЛЕЖКА - Нашите портафильтры проектирани така, че да прилепва плътно към насадке Breville group, осигуряване на плътно уплътнение при приготвя.Въпреки това, поради различните отклонения между машините някои могат да прилепва плътно по-здраво, отколкото други.В редките случай, когато имате проблем с инсталацията, моля свържете се с нашия екип на резервацията. ☑Подвижни и лесно моющийся-Разглобяема конструкция, удобно и бързо запознат, лесен за използване и лесно почистване, без мъртвите ъгли.Това ще бъде едно от незаменимите аксесоари Breville.Пакетът включва : . x Portafilter за кафе без дъно. х Кошница на филтъра.СПЕЦИАЛНА ЗАБЕЛЕЖКА : . Всички изделия от дърво цвят и размер на всеки отделен изделия са различни. Са възможни някои отклонения от ръчно измерване.

R

Продукти в категория