.

.

Гърдите колан Rich Green Valley, който предпазва от пот, Взаимозаменяеми каишка за пульсометра, подходящ за Polar H7 H9 H10, Wahoo Tickr, гърдите колан Garmin управление на човешките ресу?

Гърдите колан Rich Green Valley, който предпазва от пот, Взаимозаменяеми каишка за пульсометра, подходящ за Polar H7 H9 H10, Wahoo Tickr,

BGN 7.46
Продукти

Професионален водоустойчив и защита от изпотяване : когато тренирате и истекаете след това, като никога не е ефективно да се противопоставят на смущения и да запазите оригиналния добър сигнал, изпратен на сензор за получаване на точни стойности на честотата на сърдечните съкращенияРаботи с : Този взаимозаменяеми каишка, подходящ за Дрехи, за каишка за Polar H7, за каишка за Wahoo TICKR, за каишка за Coo Spo (не е съвместим с каишка Myzone).Регулируем размер в рамките на S : 19.6 "инч /55-70 виж Носене размер по-голям за контролирано размер, растягиваясь повече от 1,2 пъти.УДОБНА и ОТЛИЧНА РАБОТА Благодарение на нагрудному колан, върху основа от найлон и еластан да може да прилепва плътно към кожата.Меките тъкани и адаптивни електроди, го правят изключително чувствителни към електрическите сигнали на сърцето си.Лесна употреба и почистване : използва същия метод за закрепване на бутона; датчик-предавател трябва да бъдат отстранени преди почистване, мека лента след употреба се измият ръчно, изсушават по естествен начин. Забележка : само на каишка, моля, проверете вашата модел пульсометра и размера на носене, преди да поръчате.Виси етикет с име и дата : Участие в групови дейности или събития, е лесно да се определи и да намерят свой собствен обхват на сърдечния ритъм, без грешки.Разбира се, можете също така просто да записвате датата и резултатите и т. в Гърдите колан за мониторинг на сърдечната честота - това е подобрена версия на водоустойчиви устройства, защита от пот, и когато вие тренирате и истекаете след това, той също така ефективно и точно разпознава сигнала за честотата на сърдечната честота в реално време на вашия transmitter.it регулируема еластична взаимозаменяеми каишка, подходящ за каишка за Polar H10, подходящ за каишка за Polar H7, подходящ за каишка за Polar H9, подходящ за каишка за Polar H1, подходящ за каишка за Wahoo Tickr, подходящ за каишка за Coo Spo, подходящ за каишка за Garmin управление на човешките ресурси; 1. Технически характеристики на : А).Дължина на колана : Малък-Среден-голям; Б). Материал : найлон + ликра. Цвят : червен 2. Характеристики : Мека еластична каишка осигурява удобна за кацане.Лесен за използване, чист, издръжлив, високо и стабилно.

R

Продукти в категория