.

.

Гърдите колан Rich Green Valley, Регулируема Взаимозаменяеми каишка за пульсометра, подходящ за колан mz 3 mz-1 (не е подходящ за ключа My Zone)

Гърдите колан Rich Green Valley, Регулируема Взаимозаменяеми каишка за пульсометра, подходящ за колан mz 3 mz-1 (не е подходящ за

BGN 0.67
Продукти

Тази подмяна е подходящ за MYZONE MZ-3Регулируем размер за носене в рамките на S : 21.6 "инча/55-70 см;.Моля, проверете модела на пульсометра и размера на носенето преди да поръчате;.Каишка меки и удобни, те лесно за използване и почистване.За да удължите живота на каишка, се препоръчва да се пере на ръка и се суши по естествен път, след всяко използване;.Моля, често използвайте пульсометром всеки ден, се препоръчва да се замени с каишка на всеки 3-6 месеца, за да се поддържа висока точност на измерване на сигнала, сърдечната честота;. Забележка : Само на каишка, моля, проверете вашата модел пульсометра и размера на носене, преди да поръчате.Гърдите колан, за да пульсометра представлява регулируем взаимозаменяеми каишка, подходящ за MYZONE MZ-3 2. Характеристики : Мека еластична каишка осигурява удобна за кацане.Лесен за използване, чист, здрав, високо и стабилно.Меките тъкани и адаптивни електроди, го правят изключително чувствителни към електрическите сигнали на сърцето си. Инструкции : 1).Намокрете сензори на вътрешната страна на каишка. Прикрепете предавател пульсометра до ремешку. Поставяне на каишка около гърдите. Уверете се, че мониторът се намира над основата на гръдния кош. Пратката включва : 1 х гърдите колан (само на каишка, без да се включва предавател).

R

Продукти в категория