.

.

Фитнес Тракер Vabogu HR, с Монитор на Кръвното налягане, Сърдечната Честота, Шагомером, Монитор сън, Брояч на Калории, Вибрираща Будилник, Водоустойчиви с часове IP68 за Ж?

Фитнес Тракер Vabogu HR, с Монитор на Кръвното налягане, Сърдечната Честота, Шагомером, Монитор сън, Брояч на Калории, Вибрираща Будилник,

BGN 14.76
Продукти

интелигентна функция следи вашите ежедневни стъпки, разстояние и калории, като ви помага да се изпълняват упражнения от научна гледна точка и за постигане на целите; непрекъснато автоматично проследяване на сърдечната честота на китката, позволява по всяко време да разберете вашия пулс и да получите по-добра представа за нивото на вашата физическа подготовка проследяване на сън автоматично следи, колко добре се спи през нощта, да получите информация за тенденциите на вашия сън през нощта в приложението. безшумен вибрираща аларма може да се събуди, без да пречи на околните. защита от плуване ip68 ip68 водоустойчив пощенски код тракера ви помага да не се притеснявате по време на плаване, гмуркане или спортувате.it оттеглено само преди приемането на гореща вана. зарежда се навсякъде и от вградения usb-зареждане (кабелът не е необходима).за пълно зареждане отнема около 2 часа, а с едно зареждане е достатъчно за 5-7 работни дни. интелигентно напомняне и по-широка съвместимост вибрация, уведомляющая вас за входящи повиквания и съобщения, ще ви помогне да поддържате връзка. никога няма да пропуснете нито едно важно съобщение. поддържа широка гама от мобилни устройства с Android и ios, инсталирайте приложението "runmifit" във вашия телефон и извършете сдвояване с устройство с помощта на него. проверявайте всичките си лични данни за здравословното състояние с приложението по всяко време и на всяко място. (изисква се за ios 9.Използвайте приложението "Runmifit" : използвайте следи с приложение "Runmifit", за справки за данни и други функции.Основният параметър.Цвят : черен, син, виолетов, зелен, розов. Съвместима система : i OS 9.Размер на екрана : 0,96 инча LCD. Резолюция : 80 RGB * 160. Тип : с едно докосване.Вид на батерията : полимерно-литиево-йонна батерия.Капацитет на батерията : 90 ма. Начин на зареждане : USB.

R

Продукти в категория