.

.

За извиване на мигли с подгряване, Електрически Плойка маша за мигли, Акумулаторна Плойка маша за мигли с подгряване, се осигурява бързо естествен завивку на мигли?

За извиване на мигли с подгряване, Електрически Плойка маша за мигли, Акумулаторна Плойка маша за мигли с подгряване, се осигурява

BGN 3.00
Продукти

【Бързо загряване и дългосрочно завивка】 за Извиване на миглите ASTTONIIKK с подгряване, изработени от быстронагревающихся бавене, които се нагряват в продължение на 8-10 секунди, и ви позволяват да се къдри мигли през целия денЕфект на вълна ще бъде по-добре, ако ще използвате този електрическа плойку маша за мигли с топъл заедно с туш. 【Безопасна конструкция на зъбите на гребена за защита от изгаряния на】 Нашите къдрене маша за мигли с гребенчатым дизайн със стъпка 0,4 см и глава във формата на дъга 15 ° са идеални за мигли, предпазват от изгаряния и топлоизолация, не се притеснявайте за увреждане на кожата или очите.Също така има функция интелигентно тока за 5 минути, което позволява да се пести електроенергия и да не се притеснявате за това, че сте забравили да изключите слушалката. 【3 настройки на температурата】 Нашата електрическа плойка маша за мигли има 3 допълнителни температури и се променя в интервала от 65 ° C, 75 ° C, 85 ° C, можете лесно да превключвате в съответствие с вашите нужди.Най-ниската температура (65 ° С/75 ° C) за тънки и меки мигли; Висока температура (85 ° C) за твърди и гъсти мигли. нашата плойка с топъл може да създаде зашеметяващ ефект на вълна за различни видове мигли. 【Висока температура на зареждане Type-C (85 ° C) за твърди и гъсти мигли. нашата плойка маша за мигли с топъл може да създаде зашеметяващ ефект на вълна за различни видове мигли. 【Зареждане Type-C и интелигентно изключване на захранването】 Използване на интерфейс за бързо зареждане Type-C, акумулаторна батерия с капацитет 260 ма, се зарежда само за 2 часа и може да се използва в продължение на дълго време след пълно зареждане.Той автоматично изключване след 5 минути, без да натискате бутони, така че можете да го използвате безопасно и безгрижно. 【Компактност и преносимост】 Тънък и компактен дизайн го правят идеален за вашата чанта и козметични чанти.Той внимателно се побира в дамска чанта или косметичку, може да се извадят и да се използват по всяко време, без да заема твърде много място.Може да се зарежда в колата с помощта на USB захранване, захранващ адаптер, лаптоп.Което го прави чудесен избор за подарък за вашите приятели и семейство.

R

Продукти в категория