.

.

Жилетка спортни играч, Футболни Спортни Жилетки От Дишаща материя от Полиестер за употреба на открито (Лилаво за възрастни)

Жилетка спортни играч, Футболни Спортни Жилетки От Дишаща материя от Полиестер за употреба на открито (Лилаво за възрастни)

BGN 0.67
Продукти

Изработен е от висококачествени и устойчиви материалиСпортни жилетки и може да се пере в машина за удобство на обслужване.Съхранявайте на прохлада и комфорт - това е лесно, дебнещ спортно палто с отворена странична част на добре проветрено.Той е подходящ за възрастни, с гъвкави странични гуми, така че вие винаги ще имате идеална за засаждане.Ярък цвят, дишащи, трайни и удобни в чорап.Подходящ за тренировки по футбол на открито, битки и т. е Изработена от висококачествени и издръжливи материали.Спортни жилетки и може да се пере в машина за удобство на обслужване.Съхранявайте на прохлада и комфорт - това е лесно, дебнещ спортно палто с отворена странична част на добре проветрено.Той е подходящ за възрастни, с гъвкави странични гуми, така че вие винаги ще имате идеална за засаждане.Ярък цвят, дишащи, трайни и удобни в чорап.Подходящ за тренировки по футбол на открито, битки и т. Изработен е от висококачествени и устойчиви материали.Спортни жилетки и може да се пере в машина за удобство на обслужване. Съхранявайте на прохлада и комфорт - това е лесно, дебнещ спортно палто с отворена странична част на добре проветрено. Това е подходящ за възрастни, с гъвкави странични ленти, така че вие винаги ще имате идеална за засаждане. Ярък цвят, дишащи, трайни и удобни в чорап. Подходящ за тренировки по футбол на открито, контракции и т. Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Тренировъчен жилетка за футбол Материал : полиестер Цвят : бял, зелен, лилав (по желание). таблицата с текст td, таблица с текст th, таблица с текст, таблица с текст, списък на пакетите : 12 x тренировъчен жилетка за футбол.

R

Продукти в категория