.

.

Healeved Лигавник за възрастни Облекло Престилки за възрастни Престилка Облекло Лигавник за възрастни Aldult Женски Престилки Престилки за възрастни Лигавник за възрас?

Healeved Лигавник за възрастни Облекло Престилки за възрастни Престилка Облекло Лигавник за възрастни Aldult Женски Престилки

BGN 2.33
Продукти

Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплащаСтоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка. ЗАЩИТА ЗА дрехите, лигавник, защита за дрехите, лигавник за възрастни, лигавник за възрастни, престилка за възрастни, всекидневни лигавник, защита за дрехи, лигавници за възрастни, дамски дрехи за възрастни, лигавник - това е защитно облекло по време на хранене или мръсни проекти.ВОДОУСТОЙЧИВ ПРЕСТИЛКА - идеален за прикованных към леглото, санаториуми или тези, които имат проблеми с ловкост.УВИЙТЕ ОКОЛО ПОЛИ - защита на дрехи по време на хранене или мръсни дела.КОСТЮМИ ЗА ВЪЗРАСТНИ - за прикованных до леглото санаториуми или тези, които имат проблеми с ловкост.ЖЕНА престилка - Пазете дрехите чисти, без петна и суха, с помощта на този удобен и впитывающего нагрудника.Списък на пакета 1 х Шарени машинно пране двуслойни лигавник за възрастни Защитно облекло за хранене Характеристики -за прикованных към леглото, санаториуми или тези, които имат проблеми с уменията на защитно облекло лигавник защитно облекло за възрастни лигавник за възрастни престилка за възрастни случайни лигавник защитно облекло за възрастни престилки за жени лигавник за възрастни. - Размер : лигавник за защита на дрехи 45 x 75 виж - защитно облекло по време на хранене или разхвърлян лигавник за проекти. - Цвят : Розов лигавник за възрастни. - Пазете дрехите чисти, без петна и суха, с помощта на този удобен и впитывающего нагрудника за възрастни. - Материал : защитно фолио за облекла от PVC. - Лигавник за възрастни е лесно да се почистват с влажна кърпа.Описание на продукта Пренасяне на пола Защитно облекло, предназначени за тези, които са прикован към леглото, се възстановява или за всеки, който се възстановява лошо състояние и проблеми със сила. водоустойчив престилка Този лигавник за възрастни предпазва дрехите по време на хранене или мръсни работи.

R

Продукти в категория