.

.

AALINAA боклук стенни Бин Бин кухня виси на отпадъци кофа за боклук сгъваем кухня кутия вратата шкаф за висящи кошници висящи за съхранение кошница кухня висящи кошни?

AALINAA боклук стенни Бин Бин кухня виси на отпадъци кофа за боклук сгъваем кухня кутия вратата шкаф за висящи кошници висящи

BGN 57.28
Продукти

Размер и стил на този банките са подходящи за останалите помещения в целия вашия дом Материал : Използвайте висококачествен дебел материал полипропилен, лесен и по-хубава форма, трайна и стабилна, устойчива на счупвания, устойчива на износване и издръжлив. Спестяване на пространство : Подвесная дизайн позволява пълноценно използване на пространството.Кофата за боклук се отваря напълно при използване и е сведена до минимум, когато те не се ползват, за да пести място. Лесна употреба : не е необходимо пробиване на отвори, затвори, точно на вратата на гардероба, е подходящ за повечето семейства дебелина на вратите на гардероба. Спестяване на време и труд : можете да събирате или рециклиране на органични отпадъци директно по време на готвене на храната, лесен за почистване на плота на масата и да се поддържат чисти.При рециклирането на боклука не е необходимо да се наведе, което спестява време и усилия.Идеално за разтоварване на отпадъци и вторични суровини в големи кофи за боклук или контейнери.Спецификации : 1. Материал : пластик2. Цвят : Розов, Зеленый3. Размер : 26 * 17 * 15 см Комплектът включва : 1 * Подвесное кошчето за боклук за съхранение (розова) 1 * Подвесное кошчето за боклук за съхранение (на зелено) Е идеален за употреба в домашни условия като кошчето за боклук в кухнята или в банята, както за рециклиране, така и за боклука.

R

Продукти в категория