.

.

Много тънки Гъвкави дъски за Рязане за кухня - за Рязане на подложки за готвене, Набор от цветни Разделочных постелки с Удобни дръжки | Нескользящими разделочными л?

Много тънки Гъвкави дъски за Рязане за кухня - за Рязане на подложки за готвене, Набор от цветни Разделочных постелки с Удобни дръжки | Нескользящими

BGN 1.33
Продукти

? МАТЕРИАЛ-ВИСОКО КАЧЕСТВО!Първокласен набор от подложки за рязане благодарение на ультратонкому дизайнТози набор от разделочных дъски от гъвкава пластмаса представен в три ярки цвята-естетически обжалване и е удобно треугольное дупка за окачване за прецизно съхранение.Нейната дебелина от 1,0 mm, което го прави забележителен продукти за ежедневна употреба!. ? КОМПРЕСИРАН НАЗАД!Любителите на кулинарията обожават нашите дъски за рязане за използване в кухнята благодарение на невероятно плътното състав, но при този на гладкото и лесно дизайн, което ги прави оптимално дъска за дъска за месо.Да Не говорим за това, че тези пластмасови дъски за рязане са с текстурирана гофрети, улавяне, служител не-хлъзгава дъска за бяла дъска, която внимателно се отнася към ножам и столовым уреди!. ?УЛЬТРАЛЕГКИЙ ДИЗАЙН!Нашият набор от правоъгълни гъвкави разделочных дъски лесен за употреба!Тяхната фина повърхност чудесно за бързо и лесно рязане, например за нарязване на плодове.Просто измийте кухненска дъска за рязане на борда на ръка с мек сапун, за да почистите.Смили се за себе си от стреса при готвене с помощта на нашите пластмасови разделочных дъски за кухни и се насладете на лесното приготвяне на храна!. ? ЛЕСНО да се ПОЧИСТВАТ, ИЗСУШАВАТ и се СЪХРАНЯВАТ! Дъски за рязане за кухня - това е точно това, което търсех!Компактният дизайн на нашия набор от подложки от 3 части улеснява готвенето.Уверени измельчайте с помощта на разделочных постелки за приготвяне на храни, които със сигурност ще останат на мястото си по време на готвене. ? ЦВЕТОВА МАРКИРОВКА!Ще се радваме да забележите, че ние сме разработили цветова маркировка на нашите постелки за разделочных дъски.Безопасно използвайте нашия набор от пластмасови разделочных дъски за нарязване на плодове, зеленчуци, и дори като дъска за дъски за рязане на месо. ? ДОСТАТЪЧНА ПЛОЩ!Нашите гъвкави подложки за разделочных дъски с размер 15 х 12 инча ви предоставя достатъчно място за всички ваши нужди в финес. ❗❗❗ Моля, обърнете внимание, че нашите подложки за рязане не трябва да се мият в съдомиялна машина.Ние силно препоръчваме да ги измие на ръка с мек сапун и вода, за да се запази тяхното качество и дълготрайност.

R

Продукти в категория