.

.

Мъжки портфейл BIIGELL с притежателя на AirTag (без AirTag) - тънък, мъжки портмонета от алуминий, метал с RFID заключване, могат да се настанят 15 картички с 1 държач за самолично?

Мъжки портфейл BIIGELL с притежателя на AirTag (без AirTag) - тънък, мъжки портмонета от алуминий, метал с RFID заключване, могат

BGN 0.33
Продукти

【Дизайн на притежателя на Air Tag】 : Чантата е снабден с вграден държач, предназначени за Air Tag, съвместими с Apple Air Tag trackerС помощта на i Phone, можете да следите и да намерите портфейла си в близост до устройства в приложението "Намери ми", и вие никога повече няма да загубят портфейла си! (Въздушна етикета В комплекта не са включени). 【Нов тънък портфейл】 : Чантата е изработена от висококачествени материали от алуминиева сплав.На външната страна на чантата ние сме разработили слот за притежателя на идентификационната карта, която дава възможност за провеждане на картата на един пръст, без да се отстранява си, че са по-удобни за употреба.Може да се използва за инсталиране на лична карта, работна карта, карти за достъп, пътна карта и т. Стилен и готино на външен вид, тънък и лек корпус, стилен дизайн и висококачествена метална конструкция го правят по-устойчив на надраскване, удобен и траен. 【Достатъчно място】 : Гъвкава еластична лента значително увеличава капацитета на картата.Той е подходящ за притежателя на картата и може да побере 1-15 карти, не растягиваясь.Тънък портфейл идеален за носене на визитки, кредитни и дебитни карти и т. Външен отвор позволява лесно да се представи на картата. 【Заключване RFID】 : Тъй като вашите карти ще бъдат заобиколени от метален корпус на този портфейл, вградена технология RFID заключване защитава вашите кредитни карти от крадци, използващи сканирующие устройства, които могат да се опитат да откраднат информация за вашата кредитна карта.Да се съхранява вашата лична информация и кредитна карта далеч от сканиращо оборудване на крадците, за да се гарантира безопасността на вашата частна собственост. максимална защита от вашата кредитна, дебитна карта, паспорт и шофьорска книжка. 【Чудесен подарък】 : Унисекс, популярни сред мъжете и жените, благодарение на стилен дизайн и висококачествена метална конструкция, както и мощни функции.Това е най-добрият избор за най-популярните тънки портфейли, за жени и за мъже. Минималистичен чантата си - това са отлични идеи за подаръци в живота си!Това е идеалният в чантата си за всеки.Трябва да има при себе си само една или две кредитни / дебитни карти и шофьорска книжка, за да пътуват бързо и поддържа скромен профил.

R

Продукти в категория