.

.

Noverlife Розово Подлакътник за нокти, Възглавници за Маникюр от Микрофибър, Професионална Нескользящая Поставка за крака, Поставка за китката, Държач за ръце за чорап?

Noverlife Розово Подлакътник за нокти, Възглавници за Маникюр от Микрофибър, Професионална Нескользящая Поставка за крака, Поставка

BGN 37.92
Продукти

?【Професионален подлакътник за нокти】-Изработена от мека и висококачествена материал от микрофибър, по-удобен на пипане, и идва с 10-12 бр малки нескользящими наслоявания, достатъчно, за да пощадиТова може да е ефективно за облекчаване на умора на ръцете на клиентите и намаляване на натиска на ръцете в процеса на изграждане на нокти, както и да предостави на клиентите си удоволствие от нийл арт. ?【По-гъвкав】 Това помага правилно да се разположат страна на клиентите, повече не выкручивая и не се дърпа от нея.Подлакътник за нокти приподнимает ръка на вашия клиент за по-добра видимост и маневриране.Подлакътник за нокти уникален стил, намалява болки в гърба и облекчава умората на ръцете. ?【Е оборудван с 4 отправни крака от неръждаема стомана】-Здрав, траен и никога не ръждясва, могат да издържат голяма тежест и не деформират, по-добре от обикновените възглавници за ръце в стил нийл арт.Изящна изработка е прост и елегантен външен вид, красив и практичен, покажете своя вкус. ?【Универсален размер】-Тази маникюрная възглавница за ръце е подходящ за повечето от най-популярните на пазара лампи за изграждане на нокти или сушилок за нокти.Можете лесно да поставите лампа за нокти под подлакътника за нокти, за да спаси много място за маникюрного маса, в същото време, това също може да повиши ефективността на нийл арт. ?【Лесно почистване】 - за Почистване на подлакътник за нокти лесно, само с помощта на влажна кърпа или памучен тампон.Това може да се осигури комфорт както на техниката, така и на клиента при извършване на маникюр.Нека това симпатичному подлокотнику създаване на чиста и професионална маникюрную станция за вашите клиенти!.Ноктите маса за нокти desk подходящ за почти всяка UV-лампа. Използвайте държач от неръждаема стомана, той може да издържат по-голяма тежест и никога не ръждясва.Това освобождава много място на бюрото ви, така че можете да се поддържа чистота и организация на работната зона, за повишаване на ефективността на маникюр.Материал възглавница : кожа от микрофибър. Крака : неръждаема стомана.Цвят : розово, маслинено-зелен, черен, бял. Размер : около 50x15x15 см /19,7x5,9x5,9 инча.С нашата неплъзгащи възглавница за оръжие за нокти на вашите клиенти да получат удоволствие от нийл арт.

R

Продукти в категория