.

.

UPKOCH 5 бр. Чанта За съхранение на Прибори за Преносим персонален Органайзер За Бижута Преносими Пръчици за Хранене Косметичка с Пискюл Чанта Органайзер за Съдове Пъ?

UPKOCH 5 бр. Чанта За съхранение на Прибори за Преносим персонален Органайзер За Бижута Преносими Пръчици за Хранене Косметичка

BGN 2.00
Продукти

памук и ленПътен калъф за съдове-калъф за съхранение подходящ за барбекюта, пикници, пътувания и много други.КАЛЪФ за носене вилици - различни комбинации рисунки, не еднообразни.ТЪКАНТА, чанта за прибори ЗА хранене - От внимателно телбод материали.ПЪТЕН калъф за съдове - Тези чанти са леки и удобно да ги вземеш със себе си.КАЛЪФ за ЛЪЖИЦИ и вилици - От висококачествени материали, внимателно изработена.Пратката включва 5 чанти за пръчици за хранене Особености - Удобен и лесен за переноске, малък и изискан органайзер за прибори за пътуване. - Материал : калъф за носене от памук и лен/полиестер/памук слама с подплата. - Размер : Около 26 00 X12,00 X0,30 см / 10,22 X4,72 X0,12 инча Пътна чанта за пръчици за хранене. - и дишащ, предпазва вашите прибори за хранене от зацапване, калъф за съхранение на прибори за хранене. - Цвят : калъф за пътна съдове в различни цветове. - Различни комбинации от рисунки, а не однообразная кутия за бамбукови пръчки за хранене. - Използване на материали, внимателно зашити чанта за съдове. - Преносим чанта за съхранение на пътни прибори за хранене, ножове, вилици, пръчици за хранене и т. Чанта за лъжици.Описание на продукта Сгъваем органайзер за бижута е Изработен от висококачествена тъкан материал, тези чанти могат да се перат и да се използват многоразово.чанта-органайзер за бижута В нея можете да съхранявате пръчици за хранене и лъжици, подходящ за пътуване, пикник на открито.Модни модели чанти за прибори за хранене повишават популярността на чанти. органайзер за бижута прозрачен Това е чанта за съхранение на прибори за хранене в японски стил.

R

Продукти в категория