.

.

LeonBach 100 Опаковки, Чаши от естествени влакна Багассы, Малки Еднократна употреба Хартиени Чаши-Чашки за Сервиране на сос, Проба на Вечеря Месо нарязване (4 унции)

LeonBach 100 Опаковки, Чаши от естествени влакна Багассы, Малки Еднократна употреба Хартиени Чаши-Чашки за Сервиране на сос, Проба

BGN 9.30
Продукти

Количество в опаковка : 100 опаковки мисок от естествени влакна багассы, които са добър заместител пенопластовым и пластмасово мискамМатериал : нашите чашки за сос изработен от естествен багаса, така че не се притеснявайте за вредното въздействие върху околната среда. сигурен сгъсти материалът е водоустойчив, маслостойким и не е лесно да се счупят. Размер : размери на чашата за подправки на 4 унции е около 2,95 инча / 7.5 см в диаметър, 1,77 инча / 4,5 см височина.Приложение : подходяща за съхранение на различни подправки като кетчуп, сос барбекю, салати, сироп, крем и т. също така може да се използва като дегустационного чаша, чаша за подправки, чаша за закуски, сервировочного чаша.Характеристики : можете да използвате нашите чашки за сос или директно, или ги украсяват с картини, щампи, стикери, панделки, за да ги атмосферата на празник или събитие. подходящи за съхранение на различни подправки като кетчуп, сос барбекю, салати, сироп, крем и т. Също така може да се използва като дегустационного чаша, чаша за подправки, чаша за закуски, сервировочного чаша.

R

Продукти в категория