.

.

Ipetboom 2 елемента Пластмасови Водни Растения и Декорации За Аквариум Пластмасови Растения Аквариум За Риби Зелено пълзящо растение Фалшиви Водни Растения и Декорац?

Ipetboom 2 елемента Пластмасови Водни Растения и Декорации За Аквариум Пластмасови Растения Аквариум За Риби Зелено пълзящо растение

BGN 0.33
Продукти

Пластмасови водни растения : Създаване на жизнена среда, в която любимите си рибки могат да плуват и да се скрият, забавление за вашите водни домашни любимциДекориране на аквариума : на Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване, може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.Пластмасови растения : Изработени от висококачествени материали, те са трайни и реалистични, че може да озарява вашия аквариум.Изкуствено водно растение : отлично украса за декориране на аквариума с реалистичен външен вид и визуална привлекателност.Пластмасови водни растения : Създаване на жизнена среда, в която любимите си рибки могат да плуват и да се скрият, забавление за вашите водни домашни любимци.Декориране на аквариума : на Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване, може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.Пластмасови растения : Изработени от висококачествени материали, те са трайни и реалистични, че може да озарява вашия аквариум.Изкуствено водно растение : отлично украса за декориране на аквариума с реалистичен външен вид и визуална привлекателност.Списък на опаковки 2 x Пластмасов водно растение Характеристики - Материал : Пластмасов Фалшив водно растение. - Изработен от висококачествен материал, той е траен и реалистичен, който може да озарява вашия аквариум изкуствена трева. - Цвят : Както е показано на пластмасови растения. - Размер : 34x12x0,5 см за декорация на аквариума. - Отлично украса за декориране на аквариума с реалистичен външен вид, привлекателен пластмасови водни растения. - Създаване на жизнена среда, за да може вашите домашни рибки плуващи наоколо и да се криеш, забавни декорации за аквариум вашите водни домашни любимци. - Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване, може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодарим ви!Описание на продукта Изкуствена трева Тя може да създаде жизнена среда за плуване и подслон на любимите си риби, добавяйки забавление на вашите водни домашни любимци.

R

Продукти в категория