.

.

Zerodeko 2 бр. Лъжици Готварска Настолна Поставка за Саксии, Керамични Притежателя, Цвете Съдове, Керамика, Поставка за прибори, Ваза, Клетка за Трапезно сребро, Контейн?

Zerodeko 2 бр. Лъжици Готварска Настолна Поставка за Саксии, Керамични Притежателя, Цвете Съдове, Керамика, Поставка за прибори,

BGN 27.58
Продукти

Керамика ДЪРЖАЧ ЗА ТРАПЕЗНО СРЕБРО - това е титуляр за пръчици за хранене с обикновен външен вид, който също е украшение на дома.ОРГАНАЙЗЕР ЗА КУХНЕНСКИТЕ ПРИБОРИ - да се Съхранява не по-малко от 15 теми обикновените прибори за хранене, които лесно се поставят, поддържане на реда в кафенетата уреди и лесно да ги намерите, като същевременно осигуряват чистота и порядък в кухнята.Титуляр лъжици за пръчици за хранене - Държач за щеки за хранене е лесен и модерен дизайн, елегантен и красив, той не ще отнеме много място.Поставка за маса за сребро - тази поставка за съдове могат да се мият в съдомиялна машина.Гладка съдове могат да се мият в миялна машина или дори на ръка с мек сапун и вода.ПОСТАВКА ЗА СУШЕНЕ на ЧИНИИ - също могат да станат украшение за вашата кухня, ще се създаде в него специална атмосфера.Пратката включва 2 x притежателя на пръчици за хранене Характеристики -Това е титуляр за пръчици за хранене с обикновен външен вид, който е удобен държач за прибори като декорация на дома. -Държач за щеки за хранене, за да украсят вашата кухня със своята красота и елегантност.Лесен и модерен стил - това е украса на всеки дом, държач за кухненски прибори. -Материал : керамика -Можете да съхранявате пръчици за хранене, вилици и лъжици.В кухнята ще бъде не повече от елементарно. сушилня за съдове. -Да се съхранява не по-малко от 15 на обикновените прибори за хранене, които лесно се поставят вътре, поддържане на реда в кафенетата уреди и лесно да ги намерите, което ви гарантира чиста и опрятную купа за кухненски прибори. -Този държач за щеки за хранене практичен и удобен, и ще имате добър опит в използването му като контейнер за прибори. -Размер : 14,50 X14,00 X14,00 см / 5,70 X5,50 X5 държач за чинии. -Цвят : както е показано многократно на държач за щеки за хранене Описание на продукта Калъф за щеки, Подходящи за съхранение на лъжици и други прибори за хранене. титуляр на съдове за съхранение на Удобен дизайн за съхранение, свежа и гладка повърхност, дъно с отвор за източване на водата, материал премиум-клас, красив и практичен. държач за щеки за хранене в кухнята с красив външен изглед ще осигури на неговата популярност и практичност.

R

Продукти в категория