.

.

FangKingNo 10шт 0,75 Инча PVC Външна Резба Корк Сливная Делото Интерфейсен Адаптер за PVC Тръби под налягане Фитинг График 40 NPT Резба Закриване на Течаща тръба (3/4, 10)

FangKingNo 10шт 0,75 Инча PVC Външна Резба Корк Сливная Делото Интерфейсен Адаптер за PVC Тръби под налягане Фитинг График

BGN 0.33
Продукти

1 Накрайник PVC за затваряне на края на тръбата или монтаж, резба NPT с външна резба за свързване с тръби с вътрешна резба NPT. в края използвайте тефлонова лента, за да се предотврати изтичане на информация. PVC за корозионна устойчивост, висока здравина и по-малка тежест, отколкото фитинги, изработени от метал, Гладка вътрешна украса за намаляване на триенето и налипания материал. Тръби и напорни тръбопроводи се използват за напояване, подземни разпръсквателни системи, басейни, за външно приложение и на линиите за подаване на студена вода, в ковшовых системи за събиране на дъждовна вода, в системи за пръскачки, но не и за инсталация за питейна вода. Само за системи за студена вода. штепсельная вилица от PVC и напорни тръбопроводи се използват в системи за напояване, подземни разпръсквателни системи, басейни, за външно приложение и на линиите за подаване на студена вода, кофа за събиране на дъждовна вода, не е за инсталация за питейна вода, Максимална работна температура от 140 градуса по Целзий, само за системи за студена вода!.

R

Продукти в категория