.

.

Удлинительный кабел 150 метра черен цвят за улицата – Нов Неклассифицированный Гъвкави Електрически кабел с 3 клипса - 16AWG 13A 1625 W 125 В SJTW, удължител с няколко розетки, ?

Удлинительный кабел 150 метра черен цвят за улицата – Нов Неклассифицированный Гъвкави Електрически кабел с 3 клипса - 16AWG 13A 1625 W 125

BGN 1.00
Продукти

Издръжлив Е идеален за външно осветление и други устройства, които изискват удължен радиус на действие, тествани агенция и е сертифицирана за употреба в САЩ Е идеален за външно осветление и други устройства, които изискват удължен радиус на действие, тествани агенция и е сертифицирана за употреба в САЩ и КанадаБез риск, 100% връщане на парите и са идеален подарък : всяка година се продават милиони продукти по целия свят.Тъй като вашето удовлетворение е наш основен приоритет, върху удължител предлага 30-дневна 100% гаранция за връщане на парите, а ние предлагаме гаранция 1 година.Насладете се на нашите висококачествени удлинителем, разработен от екип от най-добрите инженери в САЩ.Висококачествен обновен вътрешен удължител за улиците, след като се Сбогува с традиционните удлинителем, този разтегателен удължител ще облекчи живота си.Насладете се на живот на открито и закрито. публикуване на 100% мед тестван на приемственост и проводимост, която осигурява максимална производителност и надеждност. Предназначена е за вътрешна и външна употреба, отличен за градинарство, озеленяване и храненето на всеки домакински уред. Температурна камера тествани, за да се гарантира, че кабелът отговаря на екологичните характеристики и обвивка, остава гъвкава при температури от -104 ° F до + 221 ° С. Тестван агенция и е сертифицирана за употреба в САЩ и Канада.Отговаря на изискванията на Ro HS за използване на работни места.Изработени от 100% медна тел, нашите пълнители напълно отговарят на регионален индустриалните стандарти : 1、 са Сертифицирани по производителност и сигурност : Направени са от компоненти, изброени в UL (SJTW) / ETL. 2、 Водоустойчиви, устойчиви на абразия и огнеупорна. 3、 Тествани в лаборатория и са сертифицирани от трета страна, на експлоатационни характеристики и безопасността на продукта за употреба в САЩ и Канада.Допълнителен адаптер 3 гнезда и защитно покритие в комплект 1, 3-крак черен адаптер 3 гнезда-това е сверхпрочный удължител, 12 AWG SJTW 15 A 125 V (макс) |1875 W, 3 контакта 1 за едновременно с многократна употреба.2、 Защитете штекерные връзка на вашия удължител от раздяла.Защитни калъфи са устойчиви на атмосферни влияния и защита на вашите въжета, както ВЪТРЕ, така и отвън, от случайно я изключите и е устойчив на атмосферни влияния.

R

Продукти в категория