.

.

Етикети за дизайн на ноктите с цветове, Стикери за нокти, Черно-Бели Стикери За нокти, Огърлица от Цветни Листа, 3D Плъзгачи, Стикер За Гел-лак, Съвети за дизайн на ман?

Етикети за дизайн на ноктите с цветове, Стикери за нокти, Черно-Бели Стикери За нокти, Огърлица от Цветни Листа, 3D Плъзгачи,

BGN 0.33
Продукти

【Че ще получите】 3 D самозалепващи лейси стикер с цветя модел (предлага се в 3 цвята : черен/бял/златен), всеки размер 10x16,5 инча 【Дизайн тънко цвете】 Нашите 3d стикери за нокти с завързана цвете изключително внимателни и художественны в дизайна на всяка линия. 【Лесна употреба】 Стикери за нокти-арт с кружевными цветя и листа самозалепващи се, на тях може да се вземат и използват пинсети. 【Прилагането на】 е Подходящ за сватбени маникюрных салони и декорации за нокти в страната, а също така може да се използва като украса на поздравителни картички и калъфи за мобилни телефони. 【Материал】 Стикери за нокти под формата на снежинки, екологично чисти материали от мек PVC-пластмаса, приятни за кожата, по-меки и нежни 3d стикери за нокти, които са възрастни и момичетата могат безопасно да се използва. 【Че ще получите】 3 D самозалепващи лейси стикер с цветя модел (предлага се в 3 цвята : черен/бял/златен), всеки размер 10x16,5 инча. 【Дизайн тънко цвете】 Нашите 3d стикери за нокти с завързана цвете изключително внимателни и художественны в дизайна на всяка линия. 【Лесна употреба】 Стикери за нокти-арт с кружевными цветя и листа самозалепващи се, на тях може да се вземат и използват пинсети. 【Прилагането на】 е Подходящ за сватбени маникюрных салони и декорации за нокти в страната, а също така може да се използва като украса на поздравителни картички и калъфи за мобилни телефони. 【Материал】 Стикери за нокти под формата на снежинки, екологично чисти материали от мек PVC-пластмаса, приятни за кожата, по-меки и нежни 3d стикери за нокти, които са възрастни и момичетата могат безопасно да се използва.Характеристика на продукта : Спецификация : Брой : 12 бр / листа Размер на листа : около 25,5x16,5 см (10x6,5 инча) /по-голям лист Цвят : черен,бял, златен, залепваща прехвърляне, дизайнерски слайдер от фолио Модели : Черно дантелено колие с цветен лист, надпис love c-образна линия, роза, слива, черешов цвят, геометрия, перо / стикери за нокти с кошачьим пръсти / сладък карикатура Осъществяване Съдържание : 1 бр. 3 D стикери за нокти Характеристики : 100% абсолютно нови и качествени.Може да се използва за UV-лакиране на ноктите, нагряване не се изисква.

R

Продукти в категория