.

.

WEBEEDY 4 бр. Лунна Бродерия, Апликация от Планински Кристал, Нашивка, Пришитая Апликация от Кристали и Мъниста, Декоративни Иконата, Шевни Аксесоари за Дрехи, Чанти, Па?

WEBEEDY 4 бр. Лунна Бродерия, Апликация от Планински Кристал, Нашивка, Пришитая Апликация от Кристали и Мъниста, Декоративни

BGN 0.33
Продукти

Съдържание на пакета : Вие ще получите 4 бр ивици от мъниста с лунен кристали, само на 2 стил, по 2 на всеки; Достатъчно, за да отговори на вашите нужди за декорация и поделкахМатериал : Нашивка с бродерия на луната е украсен с кристали, ръчна изработка, здрав и текстурирани материали, чудесен предмет за декорация аксесоари за дрехи. Размер : Нашивка с луната ръчно изработени прибл. 7*7 см/2,76*2,76 инча, 5,5*7 см/2,17*2,76 инча; подходящия размер подходящ за украса на основни дрехи, чанти и т. Широко приложение : ленти с кристали - забавен и лесен начин за персонализиране на вашите дрехи, дънки, тениски, якета, панталони, чанти, раници, шапки и много други проекти със собствените си ръце.Лесна употреба : Ленти от кристалния мъниста са лесни за използване, можете да шият ги на всеки, заедно или прикрепете с помощта на собствения си лепило, красиви и блестящи, които добавят блясък на вашето заедно.Съдържание на пакета : Вие ще получите 4 бр ивици от мъниста с лунен кристали, само на 2 стил, по 2 на всеки; Достатъчно, за да отговори на вашите нужди за декорация и поделках.Материал : Нашивка с бродерия на луната е украсен с кристали, ръчна изработка, здрав и текстурирани материали, чудесен предмет за декорация аксесоари за дрехи. Размер : Нашивка с луната ръчно изработени прибл. 7*7 см/2,76*2,76 инча, 5,5*7 см/2,17*2,76 инча; подходящия размер подходящ за украса на основни дрехи, чанти и т. Широко приложение : ленти с кристали - забавен и лесен начин за персонализиране на вашите дрехи, дънки, тениски, якета, панталони, чанти, раници, шапки и много други проекти със собствените си ръце.Лесна употреба : Ленти от кристалния мъниста са лесни за използване, можете да шият ги на всеки, заедно или прикрепете с помощта на собствения си лепило, красиви и блестящи, които добавят блясък на вашето заедно.Особености : Ръчно изработени, красива и елегантна.Бижута от страз, бродирани с мъниста, блестящи и красиви.Отличен за дрехи, scrapbooking, чанти, шапки и т. Декоративни апликации, декорации за бродерия.Идеален за булчински рокли, scrapbooking, производство на пощенски картички, кукли, бантов за коса, чанти, бижута за младоженци, шапки и т.

R

Продукти в категория