.

.

Стенни Градинска пепелник премиум клас- Подвижен Пепелник от неръждаема стомана, Пепелник за цигари, Открита Тераса, Обществен Пепелник за цигари, Търговски пепел?

Стенни Градинска пепелник премиум клас- Подвижен Пепелник от неръждаема стомана, Пепелник за цигари, Открита Тераса, Обществен Пепелник

BGN 40.57
Продукти

【Стенен монтаж】 Стенни градинска пепелник Този компактен пепелник е лесен за инсталиране с помощта на приложените крепежни винта 【ВЪНШНО използване】 Търговски пепелник за барове, клубове, офиси, барове, ресторанти или всеки друг общ зона за пушачи. 【НАПЪЛНО ЗАПИРАЕМАЯ】 Безопасна конструкция пепелници, защитена от неоторизиран достъп, с надежден цилиндров ключалка.Не може лесно да бъде унищожена. 【DURABLE】 Здрава пепелник, предназначена за най-тежки климатични условия, конструкция придава на фаянс пепелник с панти капак чист вид, а също и пожароустойчивост. 【СТИЛЕН ДИЗАЙН】 Изискана тръбна конструкция с височина 39 см с покритие от полиран алуминий.Ако имате някакви други въпроси, моля не се колебайте да се свържете с мен и аз ще отговоря на тях в продължение на 18 часа. Стенни градинска пепелник премиум клас-Подвижен пепелник от неръждаема стомана, пепелник за цигари, открита тераса, обществен пепелник за цигари, търговски пепелник Характеристики : ★ Димна струйка притежава характеристиките за устойчивост на топлина, на водонепропускливост. ★ Инсталирайте димни стълбове в съответствие с местоположение и улесняване на потока от сортиране и събиране на отпадъци.Избягвайте бъчви и сажди и дръжте стаята си в чистота. ★ Тази дългогодишна обществена кадилница за тамян може ефективно опазване на околната среда и хигиена.Технически характеристики : екологично Устойчив, сигурен, красив, защитени от кражба, трайни и така нататък.Трайно уплътнение, по-голям капацитет, побира около 500 бъчви.Водоустойчив, наклонен дизайн, водоустойчив, устойчив на корозия.Със специален капак за почистване.Широко се използва в търговските пешеходни зони, жилищни квартали, вили, хотели, увеселителни заведения, туристически зони, летища, железопътни гари и различни места, опазване на околната среда и Опаковъчен лист : 1 * Стенни пепелник за употреба на открито 2 * Расширительные винтове 1 * Ключ Обикновено транспортирането отнема от 15 до 30 дни.Ако не се получи стоката и не можете да следите за определяне на пратката в рамките на 30 дни, моля, свържете се с нас по електронната поща.Ако имате някакви въпроси или не сте доволни, моля кликнете върху името на нашия продавача "Caoge123" и след това "задай въпрос".

R

Продукти в категория