.

.

Великден Игра с надуваеми Заячьими Уши, за да се Хвърлят на пръстените, Надуваеми Играчки с Заячьими Уши, Подарък за детска стая на Семейния Училищната партита, Игр?

Великден Игра с надуваеми Заячьими Уши, за да се Хвърлят на пръстените, Надуваеми Играчки с Заячьими Уши, Подарък за детска

BGN 5.09
Продукти

Пратката включва : 2 комплекта шапки с заячьими уши (лилави, розови, сини), 12 пръстени за части от поредицата (лилави, розови, сини, зелени), 1 помпа Размер : Заячьи уши 14,96x9,44 инча.Пръстените са с дължина 8,4 инча.По-забавно : играчът, който ще вземе пръстена, за да се хвърлят, ще се опита да се мотае на ринга, за да се хвърлят в ухото на заек, за да вкара гол.Този, който събере най-много точки, ще получи медал.Има различни интересни начини за игра, които чакат за вас и вашето дете, за да се намери.За многократна употреба и лесен за съхранение: Великден надуваема игра на ези-пръстени от зайци е лесен за употреба и съхранение.Можете да помпане на тях, когато искате да използвате, и да се разкарам за съхранение след употреба.Качествена надуваема играчка: е Изработен от екологично чисти материали, лека и преносима. безопасно за игра на децата.Подарък за великден, за вашите деца и на семействата на пасхалната парти.Пратката включва : 2 комплекта шапки с заячьими уши (лилави, розови, сини), 12 пръстени за части от поредицата (лилави, розови, сини, зелени), 1 помпа. Размер : Заячьи уши 14,96x9,44 инча.Пръстените са с дължина 8,4 инча.По-забавно : играчът, който ще вземе пръстена, за да се хвърлят, ще се опита да се мотае на ринга, за да се хвърлят в ухото на заек, за да вкара гол.Този, който събере най-много точки, ще получи медал.Има различни интересни начини за игра, които чакат за вас и вашето дете, за да се намери.За многократна употреба и лесен за съхранение: Великден надуваема игра на ези-пръстени от зайци е лесен за употреба и съхранение.Можете да помпане на тях, когато искате да използвате, и да се разкарам за съхранение след употреба.Качествена надуваема играчка: е Изработен от екологично чисти материали, лека и преносима. безопасно за игра на децата.Подарък за великден, за вашите деца и на семействата на пасхалната парти.Пакетите включват : 2 x Надуваеми с шапка с уши на великденския заек (лилави, розови, сини) 12 x надуваеми пръстена за части от поредицата (лилави, розови, сини, зелени) 1 x помпа Характеристики : 1. Защита на материали от околната среда 2. Може да се използва много пъти по 3. Лесно помпане или да се разкарам 4.

R

Продукти в категория