.

.

Завъртете, за да организира кампанията. Креативна Кухня в Ковчег за подправки, Мултифункционален съхранение на козметика и бижута.

Завъртете, за да организира кампанията. Креативна Кухня в Ковчег за подправки, Мултифункционален съхранение на козметика

BGN 2.33
Продукти

ВЪРТЕНЕ на 360 °, ЛИПСАТА на СЪХРАНЕНИЕ на МЪРТВИЯ ЪГЪЛВъртящо се съоръжение за съхранение, използвайки всеки сантиметър пространство, преодолевающее ограничения на пространство, удобно за избор и поставяне на предмети.ДВУХСЛОЙНОЕ КЛАССИФИКАЦИОННОЕ СКЛАД.Долу има отделение за багаж, в която можете да съхранявате различни подправки, малко грим и аксесоари.Горната част е с отворен слой за съхранение, с повишено парапет, на който можеш да сложиш някои продукти, бутилирана вода и консервах, че сигурно и с него лесно се подхлъзне.ТВЪРДИ СЕ СПРАВЯТ.Вградени дръжки от двете страни са безопасни и са здрави, ги лесно да се движат.Изработен от нови безопасни материали, е безопасна за употреба и лесни за почистване.Богат на функции за съхранение и организация, козметика, аксесоари, подправки и т., може да съхранява и организира, малък корпус, голям капацитет. въртене на 360 ° позволява пълноценно използване на всеки сантиметър от пространството, а също така е удобно, за да събере и постави предмети.Двухслойное классификационное склад, чист и подреден.Изцяло нов материал HIPS + PS, антикоррозийный и издръжлив, лесен за почистване.Free toiletries, подправки, козметика и т., Може да съхранява и организира, че е добър помощник за съхранение вкъщи.

R

Продукти в категория