.

.

Homoyoyo 2 бр. Врата Упор, Сгъваща се Врата Упор, Гъвкав Вратата на Притежателя, Подови Врати Спирки, Гумени Дръжки на Брони, Магнитна Врата на Притежателя, Магнитна рамк?

Homoyoyo 2 бр. Врата Упор, Сгъваща се Врата Упор, Гъвкав Вратата на Притежателя, Подови Врати Спирки, Гумени Дръжки на Брони,

BGN 7.19
Продукти

ПОДАРЪК за ДЕТСКАТА ДУША - той е лесен за дизайн, но много практични за използване, което ви осигурява по-голямо удобствоВРАТИТЕ ПРИСЛУЖНИЦИ, БЕЗ УДАРИ - ГУМЕН ЗАЩИТЕН КЛИН Просто инсталирайте врата клин в желаното от вас място, че вратата не стучала и не дребезжала на вятъра.СТОПОР БЕЗ ВРАТИ - за надеждно допълнение към всяка стая за защита на вашата стена и на семейството, и никога няма да чуете шум се отваря врати.ОГРАНИЧИТЕЛ на ВРАТАТА на ДУШ - подходящ за различни случаи, противоскользящий дизайн, плъзгащи се, употреба предизвиква повече загриженост.ТЕЖКОТОВАРНИ ВРАТА СТОПОР - компактен по размер и леки по тегло, той не ще отнеме много място, и можете лесно да я съхранява, ако не използвате.ПОДАРЪК за ДЕТСКАТА ДУША - той е лесен за дизайн, но много практични за използване, което ви осигурява по-голямо удобство.ВРАТИТЕ ПРИСЛУЖНИЦИ, БЕЗ УДАРИ - ГУМЕН ЗАЩИТЕН КЛИН Просто инсталирайте врата клин в желаното от вас място, че вратата не стучала и не дребезжала на вятъра.СТОПОР БЕЗ ВРАТИ - за надеждно допълнение към всяка стая за защита на вашата стена и на семейството, и никога няма да чуете шум се отваря врати.ОГРАНИЧИТЕЛ на ВРАТАТА на ДУШ - подходящ за различни случаи, противоскользящий дизайн, плъзгащи се, употреба предизвиква повече загриженост.ТЕЖКОТОВАРНИ ВРАТА СТОПОР - компактен по размер и леки по тегло, той не ще отнеме много място, и можете лесно да я съхранява, ако не използвате.Пратката включва 2 х врати стопора Характеристики -Размер : 13,80 X6,00 X5,30 см/5,42 X2,36 X2 врата стопорный блок. -Материал : гума врата акцент за защита на стените -Цвят : черен вратата клин за защита на стените -Компактен по размер и леки по тегло, той не ще отнеме много място, и можете лесно да я съхранява, ако не използвате врата акцент за клин. -Разработен анти-в дъното има добър анти-ефект и не е лесно да се движат за защита от сблъсък с вратата. -Дали tiled, бетонен или дървен под, той ще спре движението на вашата врата, достатъчно гъвкав външен ограничител на вратата. -Вие не се притеснявате, че вашата вратата може да бъде внезапно захлопнута от вятъра и да навредят на стената или вратата антиблокировочный механизъм. -Практичен наклонена дизайн, и този врата стопор притискателния тип е добро средство за сигурност за жени отвора на стопора за повишена здравина.

R

Продукти в категория