.

.

OLYCRAFT 2 Листа 12 × 12 см Черна Кожа За Инструменти Квадратен Лист от Перфорирана Естествена Кожа От Телешка Кожа Плат Кожен Лист за Diy Инструменти за Шиене Портфейл Раб?

OLYCRAFT 2 Листа 12 × 12 см Черна Кожа За Инструменти Квадратен Лист от Перфорирана Естествена Кожа От Телешка Кожа Плат Кожен Лист за

BGN 2.00
Продукти

【Естествена кожа】-Това е природна тъкан от телешка кожа, а не подстригване или баланса на кожатаТой е изработен от висококачествена зърнеста кожа, предварително вырезанной ръчно.А полнозернистая плат от телешка кожа дебела, здрава и мека на допир. 【Подходящ размер】-Има 2 листа естествена кожа, размер около 11,81 инча (30 см) ширина, 11,81 инча (30 см) широчина, 0,04 инча (0.Той е достатъчно голям, за да направи много неща. 【Функции на кожата】-Кожа мека и гладка на допир, не се колебае и има известна степен на водонепропускливост.Моля, запознайте се с действителното получено изображение, тъй като цветовете може да се различават малко от-за осветление на камерата. 【Лесно се реже】-Парче кожа, лесно се реже с ножица и не истирается.Също така е възможно да шият на ръка или на пишеща машина, и лесно да изберете желания от вас размер, който може да се отреже до различни дължини и модели, в зависимост от вашите реални потребности. 【Широко приложение】-Тази на кожата може да се използва за всички занаяти от кожа, като гравиране, оцветяване, щамповане, кобури, чанти, портмонета, калъфи, обувки, шапки, колани и други изделия от кожа. 【Естествена кожа】-Това е природна тъкан от телешка кожа, а не подстригване или баланса на кожата.Той е изработен от висококачествена зърнеста кожа, предварително вырезанной ръчно.А полнозернистая плат от телешка кожа дебела, здрава и мека на допир. 【Подходящ размер】-Има 2 листа естествена кожа, размер около 11,81 инча (30 см) ширина, 11,81 инча (30 см) широчина, 0,04 инча (0.Той е достатъчно голям, за да направи много неща. 【Функции на кожата】-Кожа мека и гладка на допир, не се колебае и има известна степен на водонепропускливост.Моля, запознайте се с действителното получено изображение, тъй като цветовете може да се различават малко от-за осветление на камерата. 【Лесно се реже】-Парче кожа, лесно се реже с ножица и не истирается.Също така е възможно да шият на ръка или на пишеща машина, и лесно да изберете желания от вас размер, който може да се отреже до различни дължини и модели, в зависимост от вашите реални потребности. 【Широко приложение】-Тази на кожата може да се използва за всички занаяти от кожа, като гравиране, оцветяване, щамповане, кобури, чанти, портмонета, калъфи, обувки, шапки, колани и други изделия от кожа.

R

Продукти в категория