.

.

Чанта за носене на товар на покрива на автомобила, 21 Кубичен Фут, Водоустойчива Чанта за багаж на покрива на автомобила 720D за всички превозни средства с/Без багажни?

Чанта за носене на товар на покрива на автомобила, 21 Кубичен Фут, Водоустойчива Чанта за багаж на покрива на автомобила 720D за всички

BGN 1.00
Продукти

Издърпайте краищата на ремъците, за да закачите ЧАНТАТА си на стелажиПодправете края на каишка обратно в ключалката, в случай че той ще отслабне.Закрепете краищата на каишка, с помощта на первази за стягане на една кука и контур. 【Повишена якост】 Багажник на покрива на колата ни е изработена от тежка рамка от PVC материя, устойчива на абразия 720 D, и осигурява защита от екстремни атмосферни условия, като вятър, слънце, дъжд, сняг и пясък.Мек материал, дава възможност да се пренасят предмети странна форма, които не могат да се поберат в седалките в твърди корици.Отличен за къмпинг или за пътуване. 【100% ВОДОУСТОЙЧИВ】 Нашата автомобилна горната чанта също има наистина херметически затворени цип с двоен капак ширина 4.Всички шевове сварени термична заварени и здраво прошиты, което ви позволява да запазите вашето екипировка-сухи, дори по време на най-силните проливни дъждове. 【Допълнителна защита】 В комплект с 8 повишен ремъци, 4 трайни вратите, куки и противоскользящим мат нашата транспортна чанта е подходяща за всички видове леки автомобили, джипове и камиони, с багажниками на покрива или без тях.Оборудван противоскользящий мат задържа багаж чанта на място дори и на скорост на пътя и предпазва покрива на вашето превозно средство от драскотини и повреди. 【Осъществяване】 Вие ще получите 1 чанта за носене на покрива, 1 чанта за съхранение, 1 противоскользящий мат, 4 врати куката, 2 багажных колан и 10-годишна гаранция.Съществува риск като цяло. 【Повишена якост】 Багажник на покрива на колата ни е изработена от тежка рамка от PVC материя, устойчива на абразия 720 D, и осигурява защита от екстремни атмосферни условия, като вятър, слънце, дъжд, сняг и пясък.Мек материал, дава възможност да се пренасят предмети странна форма, които не могат да се поберат в седалките в твърди корици.Отличен за къмпинг или за пътуване. 【100% ВОДОУСТОЙЧИВ】 Нашата автомобилна горната чанта също има наистина херметически затворени цип с двоен капак ширина 4.Всички шевове сварени термична заварени и здраво прошиты, което ви позволява да запазите вашето екипировка-сухи, дори по време на най-силните проливни дъждове. 【Допълнителна защита】 В комплект с 8 повишен ремъци, 4 трайни вратите, куки и противоскользящим мат нашата транспортна чанта е подходяща за всички видове леки автомобили, джипове и камиони, с багажниками на покрива или без тях.

R

Продукти в категория