.

.

Портативен Въздушен Компресор за изпомпване на гуми SUPERDRIVE, Въздушна помпа за постоянен ток 12 В с Цифрово Манометром и вградена аларма, led подсветка на Гумата Помпа ?

Портативен Въздушен Компресор за изпомпване на гуми SUPERDRIVE, Въздушна помпа за постоянен ток 12 В с Цифрово Манометром и вградена аларма,

BGN 1.33
Продукти

【Лекота на работа】: Свържете кабела за захранване на преносим въздушен компресор за автомобилната контакт 12 v, след това поставете дюза за изпомпване на клапан гуми, задайте необходимата стойност на налягането в гумата и да натиснете ключа, за да започне да помпиПомпа, въздушен компресор автоматично изключване при достигане на необходимото налягане в гумите. 【Автоматично изключване】 В тази модернизирана преносим въздушен компрессоре прилага нова технология за автоматично изключване, който позволява да не се притеснявате.Можете предварително да зададете необходимото значение на натиск и започнете да зареждате.При достигане на определено налягане въздушен компресор автоматично ще се изключи.Повече не се притеснявайте за прекомерна инфлация. 【Led осветление】 За да може нормално да се използва този продукт в нощта, нашата помпа за изпомпване на гуми е оборудван с led подсветка.Ефективно да реши проблема с несигурна работа през нощта и дайте ви по-добър опит. 【HD цифров дисплей】 Този автомобил на въздушна помпа е снабден с цифров LCD дисплей с висока разделителна способност, което позволява по-ясно да се определи налягането в гумите.Не е необходимо да се спре помпи, а след това да се използва устройство за измерване на налягането в гумите за индивидуално измерване на налягане и проверка на налягането в гумите на вашия автомобил по всяко време и на всяко място. 【Многократно използване на】 Помпа за автомобилни гуми Bittor е оборудван с 4 допълнителни приложения, за да отговарят на различни нужди.Може да се използва в автомобили, мотоциклети, мотори, надуваеми лодки и друго различно оборудване.А 11,9 крак захранващия кабел е достатъчно, за да може лесно да достигне до всички гуми за ваше удобство. 【Лекота на работа】: Свържете кабела за захранване на преносим въздушен компресор за автомобилната контакт 12 v, след това поставете дюза за изпомпване на клапан гуми, задайте необходимата стойност на налягането в гумата и да натиснете ключа, за да започне да помпи.Помпа, въздушен компресор автоматично изключване при достигане на необходимото налягане в гумите. 【Автоматично изключване】 В тази модернизирана преносим въздушен компрессоре прилага нова технология за автоматично изключване, който позволява да не се притеснявате.

R

Продукти в категория