.

.

JSMAASER Пътна Косметичка Голям Капацитет, Двупластова Косметичка, богат на функции Косметичка за съхранение на Козметика, Косметичка от Изкуствена кожа с дръжка и ра?

JSMAASER Пътна Косметичка Голям Капацитет, Двупластова Косметичка, богат на функции Косметичка за съхранение на Козметика, Косметичка от Изкуствена

BGN 12.26
Продукти

【Водоустойчив преносими чанти от кожа за грим】 Откриващата плосък косметичка с множество офиси / двухслойным дизайн за съхранение на цялата необходима козметика и инструменти за гримНива на класификация може да се извърши подреден начин. 【Косметичка от изкуствена кожа】 Косметичка с дръжка и разделител е изработена от мека тъкан PV leather, силна дебелина прави чантата е по-стабилна и лесна за оформяне, специална водоустойчива повърхност предпазва от намокряне на вътрешните изделия. 【Пътна косметичка голям капацитет】 Двупластова косметичка по-триизмерна и му е по-удобно да вземат със себе си.При отварянето на козметични чанти вътре се поставя стоманена тел, която може да се направи чанта по-обширна и удобна за носене, това е добра косметичка за пътуване. 【Удобна и здрава дръжка 】 Портативен и лек дизайн с дръжка.Цип отваря козметични чанти за пътуване е разумна, това е лесна за използване и много практичен чанта с цип.Не е нужно да се притеснявате за неприятни протечках по време на пътуване. 【Богат на функции】 Чанта за грижа за кожата може да се използва не само като пътна косметичка, косметичка за грим и като чанта за измиване, чанта за тоалетни принадлежности, подходящи за всички видове ежедневна употреба или за пътуване и ще донесе голямо удобство в живота ви.

R

Продукти в категория