.

.

Зарядно устройство за контролер с батерии с капацитет 2x4800 МВтч контролера на Xbox One/X Series| S, Двойно зарядно устройство ще захранване на зарядно устройство за контрол?

Зарядно устройство за контролер с батерии с капацитет 2x4800 МВтч контролера на Xbox One/X Series| S, Двойно зарядно устройство ще захранване

BGN 30.76
Продукти

⚡【Батерия 2x4800 МВтч контролера на Xbox】 комплектът включва акумулаторна батерия 2x4800 МВтч контролера на Xbox one Акумулаторна батерия за контролера на Xbox one осигурява дълго време на възпроизвеждане 18-25 часа, но за зареждане отнема около 4-5 часа.С два слота за батерии и увеличен капацитет на батерията, за да се удължи време на игра и никога не пропускат нито секунда от игри. ⚡【Led индикатори и зелена светлина на атмосферата】 На предния панел зарядно устройство Xbox се намират два led индикатора.ЗЕЛЕН индикатор показва, че устройството е напълно заряжено, а когато то започва да се зарежда, той ще се превърне в червено.В долната част на зарядното устройство за Xbox има зелен индикатор atmosphere, който много добре се съчетава с конзолата Xbox и контролера, но няма да ви попречи да играете или да се отпуснат. ⚡【Съвместимост с всички ваши контролерите на Xbox】Докинг станция за зарядното устройство контролер за батерии Xbox one, предназначена за Xbox One, Xbox One X, Xbox One S, Xbox One Elite, Xbox Series X, Xbox Series S. Комплект зарядно устройство и акумулаторни батерии за контролер Xbox и разполага с 4 задни капаци за батерии контролер, 2 X1 / X / S / Elite и 2 за Xbox Series X и Xbox Серия X. Удовлетворяйте на нуждите на играчи в серия контролери за Xbox one за зареждане. ⚡【Повече от 2000 ПЪТИ на ИЗПОЛЗВАНЕ на АКУМУЛАТОРНА БАТЕРИЯ 】 Колко пъти трябваше да прекъсвате играта се дължи на внезапно освобождаване от отговорност за еднократна употреба батерии и колко пари си спестил да, след като се сбогува с помощта на батерии тип АА? Нашият еко-батерия с капацитет от 4800 МВтч за Xbox one може да се зарежда повече от 2000 пъти, а благодарение на наличието на 2 порта за зареждане и 2 батерии, винаги можете да се подготви за игра.Кажете сбогом на еднократна употреба батерии, за да ви спести време и пари!. ⚡【Лесна употреба и сертификат за БЕЗОПАСНОСТ на БАТЕРИЯТА 】 отделението блок Xbox много лесен за инсталиране.Просто да поставите батерията блок в контролера на xbox в правилната посока, след това сложете капака на отделението за батерията.Внимателно поставете контролер на зарядната станция. Поставка за зареждане с две контролери за Xbox серия s / x осигурява удобен начин за съхранение и зареждане на Xbox контролери, повишаване на качеството на игра.Вградено зарядно устройство за контролер X1 и акумулаторен блок с множествена система за защита предпазват вашите контролери от презареждането, претоварване работен ток, прегряване и късо съединение.

R

Продукти в категория