.

.

HANABASS 60 Бр Мини-Количка за пазаруване на Плетени Кошница с дръжка на Кошница за Партита Сватбени Кошници с Подаръци Декор маса в Селски стил Декор Сватбена маса от Р?

HANABASS 60 Бр Мини-Количка за пазаруване на Плетени Кошница с дръжка на Кошница за Партита Сватбени Кошници с Подаръци Декор маса

BGN 17.31
Продукти

Пластмаса, бамбук Мини : Широко се използва за сватбени тържества, рожден ден и други поводи.Малките бонбони : Безопасен материал, безвреден, без мирис, могат директно да контактуват с хранителни продукти.Мини-кошници от върбови : Настолна кошница от ракита, любимите си шоколади и бонбони, за да изненадате вашите гости и приятели.Малката кошница за зеленчуци : кутия за опаковане на бонбони С практичен дизайн, тези кошници са лесни за използване и переноске. Малката кошница за момичета-цветочниц : Миниатюри за занаяти, изработени от висококачествени естествени материали, безопасни и практични за използване.Списък на пакетите 5 бр. x 12 × Малки плетени кошници Характеристики -Размер : 4.77 X2 фигурки от ракита кошници. -Материал : пластмаса, бамбук миниатюрни кошница за пикник -Цвят : кафе, бяла мини-ракита кошница - Изработена от висококачествен материал, тази кошница е здрава, удобна и подходяща за продължителна употреба миникартинка за куклена къща. - Това може да бъде в няколко сценария, може да се съхранява бонбони, бисквити, подаръчни кошници за съхранение на шоколадови бонбони. - споделяте бонбони с гостите по време на отдих или партита в кошница от ратан за куклена къща. - Благодарение на креативному и практичному дизайн на тези кошници са удобни за използване и переноске на масата. - Безопасен материал, безопасен, без вреда и без мирис, може директно да контактуват с мини-ракита корзинкой за хранителни продукти.Описание на продукта Миниатюрен подпори за сервировочной количка С опростен дизайн, подходящ за използване на фестивали или партита.Плетени кошници за цветя, Децата могат да си бонбони в тази кошница, а след това да дарят своите приятели.малки плетени кошници, изработени от безопасен и естествен материал, издръжлив на употреба. кошница от ракита от ратан и В него можете да съхранявате бонбони или други лакомства, и може да се използва повторно.

R

Продукти в категория